Welkom

Vergaderen of een congres
Met onze strategische ligging naast de A1 en in het midden van het land is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 dé ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Wij zorgen ervoor dat evenementen en plezier samenkomen. Met maar liefst 26 multifunctionele en moderne zalen variërend in grootte kun je bij ons terecht voor al je meetings en evenementen. Van klein tot groot.

Alles onder 1 dak
Begin de dag met een heerlijke koffie bereidt door onze barista's in onze koffiebar Chiccio, daarna start uw vagadering in een van onze meetingruimtes. Tussen de middag geniet u van een echte Van der Valk lunch waarna u doorgaat naar onze Food & Fun locatie Club Tucan. Hier gaat u een potje Jeu de Boulen en worden de sterren van de hemel gezongen in de karaokekamers. Na een productieve dag eindigt u in onze Skybar Sixx waar u op grote hoogte onder het genot van een cocktail, met uitzicht over Amersfoort de dag afsluit.

Meer weten?
Klinkt dit goed? Neem contact op met onze meeting specialisten via +31 (0)33 454 0000 of sales@amersfoort.valk.com. Ons team denkt graag met u mee om het evenement volledig naar wens vorm te geven.