Doe-het-zelf-tours

Heel Amersfoort is nog steeds aan het wandelen. Maar de dagelijkse rondjes, die beginnen zo langzamerhand wel wat te vervelen. Daarom bedachten de Amersfoortse Gidsen een nieuw concept: Doe-Het-Zelf-Tours, waarmee je op eigen houtje nieuwe plekken in de stad ontdekt.

De Duisterweg in Vathorst, boerderij de Sneul in Nieuwland, de Grebbeliniedijk vlakbij de binnenstad – er zijn zoveel mooie en onbekende plekken in de stad waar de meeste Amersfoort nooit komen. Hoog tijd om die in de spotlight te zetten, vonden de gidsen.
De gidsen zouden natuurlijk het liefst zelf met iedereen aan de wandel gaan, maar dat kan voorlopig nog even niet. Dus nu hebben ze hun leuke weetjes en verhalen in deze tours verpakt. Er is een puzzeltour rond de Eemhaven, een feit-of-fake-news-tour door Vathorst, binnenkort een rondje Nieuwland dat je wandelend of met de fiets kunt doen en wat ze zoal nog meer gaan bedenken.

Junior Tours in de middeleeuwse binnenstad
Speciaal voor kinderen zijn er twee speurtochten gemaakt van een uur door de binnenstad, perfect voor een middagje in de voorjaarsvakantie.
Zo gaan we samen de strijd aan tegen de verveling!

De tours zijn te vinden op www.amersfoortsegidsen.nl/shop - na bestelling is de tour rechtstreeks te downloaden en kan het avontuur beginnen