DierenPark Amersfoort

Ontdek DierenPark Amersfoort! Een dierentuin waar je allerlei diersoorten van heel dichtbij kan bewonderen. Hier klim je over, achter, boven en tussen de dieren. Het park ligt aan de rand van het bosgebied Birkhoven. Een unieke locatie dus! De dierentuin is het hele jaar geopend en is het perfecte uitstapje voor u & uw gezin, familie of vrienden!

Een van de redenen waarom mensen DierenPark Amersfoort moeten bezoeken, is vanwege zijn diverse en boeiende dierenwereld. Van majestueuze leeuwen tot nieuwsgierige apen en kleurrijke vogels, het park herbergt een breed scala aan dieren uit alle hoeken van de wereld. Met ruime verblijven die zijn ontworpen om de natuurlijke habitat van de dieren na te bootsen, biedt het park bezoekers de mogelijkheid om deze prachtige wezens van dichtbij te bewonderen en meer te leren over hun gedrag en leefomgeving.

Naast het bekijken van dieren, biedt DierenPark Amersfoort ook een scala aan attracties en activiteiten voor het hele gezin. Van avontuurlijke klimparcoursen tot spannende speeltuinen en interactieve tentoonstellingen, er is altijd iets te beleven. Maak een ritje op de spetterende waterglijbanen, ontdek de geheimen van de jungle in het Klim Alles-pad of geniet van een ontspannen wandeling door de prachtige botanische tuinen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een educatieve ervaring, biedt DierenPark Amersfoort ook diverse mogelijkheden om meer te leren over de dierenwereld en de natuurbehoudsinspanningen. Doe mee aan een van de vele educatieve programma's of breng een bezoek aan de educatieve presentaties en workshops die regelmatig worden georganiseerd in het park.

Sluit af met een diner in Amersfoort

Komt u na een gezellige dag in DierenPark Amersfoort dineren bij Van der Valk Hotel Amersfoort - A1? Wat dacht u van het Shared Dining concept van Club Tucan? Zo heeft u een gezellige avond en geniet u van heerlijk eten, tegen een betaalbare prijs. Bekijk hier de mogelijkheden.