Blog: Leuk om te weten over Van der Valk Amersfoort-A1

Een duurzaam congres bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Van der Valk Amersfoort A1 streeft altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit voor onze congressen en vergaderingen. Naast volledige ontzorging vinden we duurzaam ondernemen erg belangrijk. Dit zie je terug in de producten die we gebruiken en de drive van ons personeel. We kiezen voor duurzame opties waar het kan, zodat ons hotel, restaurant en congressen nog beter en groener worden. Maar we zorgen er altijd voor dat comfort voorop staat. Bij ons is gastvrijheid en duurzaam ondernemen de perfecte combinatie!

Green Key hotel

Als duurzaam hotel en congreslocatie is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 gecertificeerd met het Green Key Gold-certificaat, een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Deze groene sleutel staat voor het belang dat wij hechten aan duurzaamheid en het laat zien dat wij net een stap bewuster omgaan met natuur en milieu dan de normale wet- en regelgeving vereist. Dit doen wij zonder dat onze gasten in hoeven te leveren op het comfort en de kwaliteit van hun verblijf of congres. Gert van der Valk licht toe: “Van is der Valk Amersfoort-A1 is een nieuw, modern en sfeervol hotel en wij zijn trots dat wij milieubewust aan dit rijtje mogen toevoegen’. Wij zijn op de goede weg en er zijn al vele stappen ondernomen om het Green Key certificaat tot stand te brengen in onze bedrijfsvoering.”

De duurzaamheidsinitiatieven van Van der Valk Hotel Amersfoort

Bij Hotel Amersfoort-A1 zijn duurzaamheid en congressen onlosmakelijk met elkaar verbonden. We vinden het onze plicht om een actieve rol te spelen in duurzame ontwikkeling in ons vakgebied. Zo is ons hotel op diverse manieren milieuvriendelijk gebouwd, met bijvoorbeeld een dak vol zonnepanelen en 6 laadpalen op onze parkeerplaats voor elektrische auto's. Afvalscheiding is standaard bij ons en ons personeelsbeleid is ook gericht op duurzaamheid. Zo wordt er bewust omgegaan met het verschonen van linnen en handdoeken, wordt de elektriciteit gereduceerd bij het verlaten van de kamers, is er waterbesparing in de badkamers aanwezig en wordt er gebruik gemaakt van LED en spaarlampen.Voor meer informatie over de duurzaamheidsinitiatieven van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 vindt u hier: 

Meer informatie Green Key

Duurzaam congres bij Hotel Amersfoort

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 beschikt over 26 multifunctionele zalen en heeft een maximale capaciteit van 300 personen. De verschillende zaalindelingen maken de zalen van Hotel Amersfoort geschikt voor verschillende gelegenheden van een conferentie, productlancering en presentatie tot aan een event, training of congres. Natuurlijk wordt ook tijdens de congressen rekening gehouden met het milieu. Wilt u ook duurzaam vergaderen bij Van der Valk Hotel Amersfoort? Hieronder vindt u meer informatie: 

Evenement locatie in Amersfoort

Amersfoort heeft een schat aan fantastische eetgelegenheden. In deze blogpost deelt Marlijn van der Valk haar uitgebreide beoordelingen en ervaringen van de 10 leukste restaurants in Amersfoort. Laat je verrassen door de diversiteit en het culinaire genot dat deze stad te bieden heeft!

Vergaderen bij Van der Valk biedt tal van voordelen, van moderne faciliteiten tot centrale locaties. Lees verder om te ontdekken waarom Van der Valk de perfecte keuze is voor uw volgende vergadering.

Ontdek waarom Van der Valk Amersfoort-A1 de beste keuze is voor vergaderingen in Amersfoort, van kleine meetings tot grote conferenties, dankzij topfaciliteiten en een perfecte service.

Ben je op zoek naar de ideale plek om je bedrijf te laten bloeien? Ontdek de kantoorruimtes bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1, waar luxe, flexibiliteit en uitgebreide services samenkomen.

Rijden over de snelweg A1 kan soms lang en vermoeiend zijn, vooral als je van plan bent om flinke afstanden af te leggen. Of je nu vanuit Amsterdam richting het oosten van Nederland trekt of omgekeerd, een goede maaltijd kan wonderen doen om je reis aangenamer te maken. Precies hier komt Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 om de hoek kijken als jouw ideale pitstop.

Van der Valk in Amersfoort biedt een breed scala aan lunchopties, van luxe à la carte bij restaurant Gastronoom tot gezellige all-you-can-eat buffetten in ons Live Cooking restaurant. Ervaar culinaire diversiteit en kwaliteit die past bij elk type lunch, of het nu gaat om een ontspannen weekenduitje of een efficiënte zakelijke afspraak.

Op slechts 28 minuten rijden van Utrecht biedt Van der Valk Amersfoort een trio van eetervaringen, drie levendige bars en uitgebreide faciliteiten voor zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers.

Gelegen aan de snelweg A1, biedt Hotel Van der Valk niet alleen gemakkelijke toegang tot Baarn maar ook uitstekende eetgelegenheden, bars, en evenementenfaciliteiten. Lees verder voor een compleet overzicht!

Op zoek naar de perfecte verblijfplaats in of nabij Leusden? Van der Valk biedt twee uitstekende opties die zowel luxe als comfort combineren met gemakkelijke toegang tot lokale attracties. In deze blog vergelijken we Van der Valk Hotel Leusden en Van der Valk Amersfoort-A1 om je te helpen de beste keuze voor jouw behoeften te maken.

Overweeg je een Airbnb in Amersfoort? Denk nog eens na! Van der Valk Amersfoort-A1 biedt meer luxe, comfort en een perfecte locatie voor jouw verblijf.

Beleef culinaire hoogstandjes bij Van der Valk, ideaal gelegen voor gasten uit Vathorst, Hoogland en Nieuwland. Toegankelijk met fiets en auto met gratis parkeergelegenheid.