Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Amersfoort-A1

Droom lekker weg

Slapen

Gezellig samen logeren bij Van der Valk Amersfoort-A1 als gezin kan in een comfortabele Van der Valk kamer, waar we een extra kinderbedje kunnen plaatsen. Een ideale oplossing voor een ontspannen en gezinsvriendelijk verblijf in Amersfoort. Om wat meer in luxe te verblijven, is het boeken van een suite een aanrader.

Dineren met kinderen

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je verblijf in Restaurant Gastronoom, waar onze chef-kok met alle liefde een lekker kindermenu naar wens op tafel serveert. Wat dacht u van pasta, smakelijke snacks met frietjes of een schnitzel? Een culinaire ervaring voor het gezin tijdens het verblijf in ons hotel. Ook in ons Live Cooking restaurant kunnen de kids de buikjes vol eten met allerlei lekkernijen die ze zelf kunnen uitkiezen tijdens het lopend buffet.   

Verschillende kinderactiviteiten

Plezier

Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes bij Van der Valk Amersfoort-A1! Van een dierentuinbezoek, het bezichtigen van diverse musea tot een ontdekkingstocht in fotogeniek Amersfoort. Binnen ons hotel wachten ook diverse activiteiten op je: een FunFloor bij Club Tucan, twee privé Karaoke ruimtes en aantal Jeu de Boules banen om gezamenlijk een potje te spelen. Voor elk wat wils, zowel buiten als binnen de comfortabele setting van ons hotel.