Feestdagen bij Van der Valk

De feestelijke december maand komt snel dichterbij. Heeft u al plannen gemaakt voor de feestdagen? Wij wel! En daar nodigen wij u graag voor uit.

U bent van harte welkom bij het sfeervolle Van der Valk hotel Amersfoort-A1. Vier samen met uw gezin, familie en/of vrienden de feestdagen in een betoverende ambiance en gastvrije omgeving. 

Ook voor de feestdagen hebben wij weer gedacht aan jong en oud. In ons aanbod hieronder lichten wij u graag ons aanbod voor de feestdagen toe!

Let op! Op 31 december 2022 sluiten alle keukens om 21.00 uur

 

Feestdagen

Kerstbrunch

Een kerstfeest voor jong en oud beleeft u tijdens onze kerstbrunch op 1e en 2e kerstdag. Geniet van het feestelijke kerstbuffet samen met uw gezelschap. De kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zij bakken namelijk de lekkerste koekjes, lekker springen op het indoor springkussen of maken de mooiste kerst-knutsels. 

Geniet van een exclusief 3- of 4-gangen kerstdiner in ons restaurant Gastronoom. Onze chef-kok Auke en zijn team hebben weer een feestelijk en winters menu voor u samengesteld. Ga voor extra beleving en ervaar onze mooie bijpassende wijnen. 

Gegarandeerd een geslaagde avond tijdens de feestdagen? Kom dan dineren bij ons Live Cooking restaurant. Geniet van een all-in live cooking kerstdiner. Onze koks maken uw kerstgerecht terwijl u kijkt!

Ook dit jaar hebben wij weer verschillende kerstarrangementen voor u. Blijf na uw kerstdiner heerlijk overnachten in één van onze luxe hotelkamers. In de ochtend geniet u van een uitgebreid kerstontbijt. Wilt u een kerstarrangement boeken? Kijk dan op onze website bij Arrangementen. 

Voorafgaand aan het diner of na de brunch, daagt u uw gezelschap uit voor een gezellig potje jeu de boules. Of zing uw favoriete nummer in onze private karaoke rooms. De tofste VR games vindt u in Club Tucan. Liever gewoon een drankje drinken? U bent van harte welkom in de Beachbar. 

Feestdagen

Skybar Sixx

Met een prachtig decor van fonkelende lichtjes van Amersfoort, geniet u in Skybar Sixx van de mooiste cocktails en vele andere drankjes. Op 24 december presenteren wij speciaal voor u "Sax with de DJ". Gegarandeerd een mooie avond met goede muziek.