Compleet verzorgde kerst

Vier de kerst in stijl bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1! Geniet van onze feestelijke culinaire kerstactiviteiten en maak uw kerst onvergetelijk met onze speciale arrangementen voor overnachtingen.

Kerstbrunch

Op eerste en tweede kerstdag kunt u bij ons genieten van een heerlijke kerstbrunch. Wij serveren een uitgebreid assortiment aan warme en koude gerechten, zoals luxe broodjes, diverse vleeswaren, gerookte zalm en verschillende soorten kaas. Daarnaast kunt u genieten van verschillende warme gerechten, zoals scrambled eggs, bacon, worstjes en poffertjes. Natuurlijk mag een glas prosecco of jus d'orange niet ontbreken tijdens de feestdagen!

Kerstdiner

Vier de kerstavond, eerste of tweede kerstdag bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 met een feestelijk kerstdiner. Onze chef-kok heeft speciaal voor deze gelegenheid een menu samengesteld met culinaire hoogstandjes. U kunt kiezen uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Daarnaast serveren wij ook een speciaal kindermenu voor de jonge valk gasten.

Kerstdiner buffet

Ook tijden de ferstdagen kunt u bij ons terecht voor een heerlijk kerstdinerbuffet in ons Live Cooking restaurant. Wij serveren een uitgebreid buffet met verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Van luxe salades en koude gerechten tot aan warme gerechten. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal kinderbuffet.

Kerst arrangementen

Wilt u graag genieten van een overnachting tijdens de kerstdagen? Boek dan een van onze speciale kerst arrangementen en maak uw kerst compleet. Onze arrangementen zijn inclusief een overnachting in een comfortabele kamer, uitgebreid ontbijtbuffet en toegang tot ons wellness center. Daarnaast kunt u genieten van een feestelijke kerstbrunch of kerstdiner.

Kom gezellig langs bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 en vier de kerst in stijl! Wij verwelkomen u graag tijdens de feestdagen. Houd onze website in de gaten.

Vanaf september kunnen wij u meer vertellen over de invulling van de kerstdagen en ons kerstdiner.