Kerst in Amersfoort vier je bij Van der Valk

Vier de kerst in Amersfoort bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1! Geniet van onze feestelijke culinaire kerstactiviteiten en maak uw kerst helemaal onvergetelijk met onze speciale arrangementen.

 

Kerst in stijl

Kerstarrangement

Wilt u graag genieten van een overnachting tijdens de kerstdagen? Boek dan ons speciale kerstarrangement en maak uw kerst compleet. U geniet van een feestelijke kerstontbijt en kerstdiner.

24, 25 & 26 december

Kerstbrunch

Op 24, 25 en 26 december kunt u bij ons met de hele familie genieten van een heerlijke kerstbrunch. Wij serveren een uitgebreid assortiment aan koude gerechten met luxe broodjes, diverse vleeswaren en gerookte zalm. Daarnaast kunt u genieten van verschillende warme gerechten, zoals scrambled eggs en poffertjes. Natuurlijk mag een glas prosecco niet ontbreken!

24, 25 & 26 december

Kerstdiner 4-gangen

Geniet op 24, 25 en 26 december van een feestelijk kerstdiner in Amersfoort. Onze chef-kok heeft speciaal voor deze gelegenheid een menu samengesteld met culinaire hoogstandjes. Ook voor de kleinere kerstliefhebbers is er een speciale kids-menukaart. Zo kunt u optimaal genieten deze kerst met/of zonder kinderen. Boek direct ook een overnachting en geniet dubbel deze kerst!

25 & 26 december

Live Cooking Kerstdiner

Wat is er gezelliger dan samen deze kerst genieten van het Live Cooking Kerstdiner? Onze chefkoks bereiden met veel liefde heerlijke gerechten voor u zodat u oneindig en eindeloos kan genieten van onze kerstspecials. 

25 & 26 december

Skybar SIXX

Geniet deze feestdagen van het meest spectaculaire uitzicht over Amersfoort. Vlieg met de glitter lift naar de 6e etage en ervaar, onder het genot van de lekkerste cocktails en mocktails, de gezellige kerstsfeer.