Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Live Cooking

Brunch en diner

Zin in een heerlijk all-in diner in ons Live Cooking restaurant? Wij verwelkomen u graag elke zaterdag vanaf 18:00 uur. Creëer uw eigen carpaccio of geniet van een heerlijk vers vispakketje. Ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen hun eigen pizza bakken onder begeleiding van onze koks. Reserveer snel uw tafel en ervaar een compleet verzorgde avond uit!

Restaurant Gastronoom

A la carte lunch en diner

Sfeervol à la carte lunchen of dineren? In restaurant Gastronoom kunt u iedere dag proeven van traditionele gerechten uit de Franse keuken, maar ook bijzondere gerechten uit o.a. de Italiaanse, Zuid-Amerikaanse en Oosterse keuken. Onze chef-kok en zijn team werken met dagverse producten om voor u de lekkerste gerechten te kunnen bereiden. Ook voor een borrel bent u van harte welkom.

Wilt u genieten van een prachtig uitzicht met vrienden, familie, partner? Kom dan naar Skybar SIXX! Geniet van onze gezellige ambiance, wijnen en lekkere hapjes. Vooral op vrijdag en zaterdag kunt u nog meer genieten van onze cocktails en mocktails!

Koffiebar Chiccio

High Tea

De beste manier om bij te praten is met een pot thee en diverse lekkernijen tijdens een high tea. Geniet van zoete en hartige lekkernijen zoals cakes, koekjes, petit fours, macarons, quiches, mini sandwiches en nog veel meer.

Live Cooking

Brunch

Iets te vieren of een gezellig samenzijn met familie, vrienden of kennissen?
Geniet in het weekend samen van een uitgebreide live cooking brunch.

Elke zondag bent u vanaf 12:15 uur welkom in ons Live Cooking restaurant. 

Chiccio

Koffiebar

Onze barista's laten u graag hun kunsten zien bij Koffiebar Chiccio in Amersfoort! Hier geniet u van de lekkerste koffie of thee van hoge kwaliteit, gemaakt van de beste koffiebonen en theebladeren uit verschillende landen.

Waan je in de tropische sferen van restaurant Marley’s in Club Tucan. Neem plaats op de ronde banken, een van de comfortabele zitjes of neem plaats aan de hangtafels. Marley’s is dé plek om met je familie of vrienden heerlijk te komen eten en daarna elkaar uit te dagen voor een potje Jeu de Boules of je zangtalent te etaleren in de karaoke ruimte.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten