Congreslocatie Amersfoort

Het organiseren van een congres is een hele organisatie. Wij helpen u graag een handje door een zeer ruime congreslocatie met allerlei faciliteiten en uitgebreide service aan te bieden.

De congreslocatie in Amersfoort voor elk congres

Alle zakelijke evenementen vinden plaats in het Business Center van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Dit gedeelte bestaat uit 26 zalen die modern en comfortabel zijn. De ruimtes zijn multifunctioneel en zowel te gebruiken voor congressen als beurzen en personeelsfeesten. Onze stijl is persoonlijk en professioneel, zodat u van het congres een doorslaand succes maakt.

De mogelijkheden voor een congreslocatie

Ons hotel biedt zeer veel mogelijkheden voor een congres. Het Business Center is te vinden op de eerste en tweede verdieping van het hotel. Dit zakelijk gedeelte is ruim 1400 m2 groot en van alle gemakken en technieken voorzien. Zo kunt u tijdens het congres gebruik maken van smart TV, airconditioning en verduisteringsmogelijkheden. Ook zijn alle ruimtes voorzien van voldoende daglicht.

De voordelen van onze congreslocatie

Een van de grootste voordelen van onze congreslocatie is de ligging. Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 ligt namelijk vlakbij de A1 en het midden van het land. Zodoende is het goed bereikbaar met  de auto. Alle gasten van het congres mogen gratis parkeren. Ook ligt er op 200 meter afstand van het hotel een bushalte die rechtstreeks naar Amersfoort Centraal en het centrum van Amersfoort rijdt. Ideaal wanneer u een congres met veel bezoekers organiseert.

Ons hotel biedt meer dan alleen ruimte voor congressen en zakelijke evenementen. Zo genieten onze gasten ook van hoogwaardige overnachting, ontspanningsfaciliteiten en stijlvolle restaurants en bars. Veel bedrijven en bezoekers maken na het congres gebruik van onze eet- en drinkgelegenheden, bijvoorbeeld om nog even na te praten. In ons hotel bevinden zich drie verschillende restaurants:

Tevens is het mogelijk om na het eten te ontspannen op de Jeu de Boules baan of de karaokebar. Dit allemaal om onze gasten een naadloze ervaring te bieden van werk naar ontspanning.

Boek nu jouw congreslocatie bij ons

Onze congreslocatie is zeer goed bereikbaar en uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een geslaagd congres. U heeft de keuze uit een seminar zaal met een oppervlakte van 155 m2 en een grote zaal van ruim 300 m2. Ze bieden ruimte aan respectievelijk 130 en 300 bezoekers. Heeft u specifieke wensen wat betreft het organiseren van een congres? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 33 454 00 00 of mail naar amersfoort@valk.com. Onze specialisten zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Heeft u mogelijk interesse in een congres bij Hotel Van der Valk Amersfoort-A1? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een kostenplaatje. Of breng een bezoek aan ons hotel en bekijk ons Business Center op het volgende adres:

Ruimtevaart 22
3824 MX
Amersfoort