Fine dining in Amersfoort

Beleef fine dining in Hotel Amersfoort-A1. In het restaurant Gastronoom zullen uw zintuigen geprikkeld worden terwijl u een culinaire wereldreis maakt. Elk gerecht is zorgvuldig en met liefde bereid en zal gegarandeerd in de smaak vallen. Laat een bezoek aan Gastronoom niet ontbreken bij uw uitstapje naar Amersfoort.

Restaurant Gastronoom

In een luxe omgeving lunchen of dineren geeft u ongetwijfeld een speciaal gevoel. Dankzij de internationale menukaart van restaurant Gastronoom lijkt het alsof de wereld aan uw voeten ligt. Na binnenkomst ontvangt u van ons een à la carte kaart met culinaire hoogstanden uit alle uithoeken van onze planeet. Onze ervaren chef-kok en zijn team bereiden dagelijks met veel zorg dagverse producten om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Gastronomisch dineren

Een diner in restaurant Gastronoom is een culinaire ontdekkingstocht. Leer bijvoorbeeld de Zuid-Amerikaanse of Oosterse keuken kennen en ontdek een andere wereld. Of proef traditionele Italiaanse of Franse gerechten die bij ons beter smaken dan elders. Bovendien dineert u in een sfeervolle omgeving waar zowel gasten van ons hotel als daarbuiten van harte welkom zijn. Kom naar het Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 en laat u culinair verrassen in restaurant Gastronoom! Reserveer een tafel zodat u zeker weet dat u terecht kunt.

Fine dining lunch

Wij hechten veel waarde aan details en goede service. In een fijne omgeving willen wij u de perfecte avond bezorgen. Ervaar de perfecte setting tijdens een fine dining lunch in hotel Gastronoom. Geniet van gerechten van topkwaliteit in een chique omgeving waar u zich de koning te rijk voelt. Heeft u een vraag? Onze gastvrije bediening vertelt u graag alles over het smaakvolle menu en beantwoordt vragen met veel plezier.

High tea

Verblijft u met familie, vrienden of kennissen in ons hotel? Geniet samen van allerlei zoete en/of hartige hapjes tijdens een high tea in restaurant Gastronoom. Dit theekransje komt oorspronkelijk uit Engeland en is inmiddels overgewaaid naar Nederland. Het is dan ook de ideale gelegenheid om iets te voeren. Doorgaans vindt een high tea tussen 14.00 en 17.00 uur plaats. Dit maakt het een uitstekend alternatief voor de brunch of lunch.

Menukaart

Bij Gastronoom kunt u genieten van heerlijk voorgerecht, romige soepjes, frisse salades, heerlijk hoofdgerecht met bijpassende bijgerechten en sluit u bovendien goed af met één van de desserts. Of uw voorkeur ligt bij rustieke Franse gerechten of wanneer u wilt proeven van het verre oosten, doen de chefs bij Gastronoom hun best om u te verwennen. 

Bekijk het menu

Reserveren

U kunt eenvoudig een tafel reserveren bij Gastronoom via onze website. Ons fine dining restaurant is dagelijk geopend voor de lunch tussen 12.00 uur en 16.00 uur en voor het diner bent u vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur welkom. Reserveer een tafel om er zeker van te zijn dat wij u kunnen ontvangen. Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is 24 uur bereikbaar via + 31 33 454 00 00 of amersfoort@valk.com.

Omdat u jarig bent, trakteren wij u op een gratis diner in ons a-la-carte restaurant Gastronoom. Geniet samen met uw familie en vrienden van dit feestelijke moment onder het genot van een drankje en heerlijk diner.

Bij Van der Valk Amersfoort-A1 heeft u de mogelijkheid om samen met uw gezelschap gebruik te maken van onze 4=3 actie! Kom samen met uw gezelschap genieten van vier hoofdgerechten in ons mooie restaurant Gastronoom en betaal voor slechts drie hoofdgerechten! 

Locatie

Naam: Restaurant Gastronoom
Adres: Ruimtevaart 22
3824MX Amersfoort
Telefoon: +31334540000
Reserveringen: Reserveer
Menu: Menu
Keuken: Wereld
Prijzen: €€
Beoordelingen: 4.6 van 5 sterren uit 1108 beoordelingen

Openingstijden

Maandag: 11:00 23:00
Dinsdag: 11:00 23:00
Woensdag: 11:00 23:00
Donderdag: 11:00 23:00
Vrijdag: 11:00 23:00
Zaterdag: 11:00 23:00
Zondag: 11:00 23:00