Ontbijt in Amersfoort bij Van der Valk

Het Live Cooking ontbijtbuffet in Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 zorgt voor een gezonde en energieke start van de dag. Na een heerlijk nachtje slapen loopt u vanaf de hotelkamer zo richting het sfeervolle restaurant. Kies een mooi tafeltje en geniet van alle smaakvolle gerechten die onze chef-koks met liefde en aandacht live voor u bereiden. Zelfs als u geen gast bent in het hotel bent u welkom om culinair te genieten in Van der Valk Hotel Amersfoort.

Gezellig ontbijten in Amersfoort

Ontbijt

Gezellig ontbijten in Amersfoort

Ons hotel heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van de bruisende stad Amersfoort. En zeg nu zelf: is er geen betere manier om de dag te beginnen dan met een ontbijt in Amersfoort? Natuurlijk hoeft u niet de stad in voor sfeervolle ontbijttentjes. Ons uitgebreide ontbijt vindt plaats in een sfeervolle ambiance waar het u aan niets ontbreekt. Zo worden alle ontbijtgerechten live bereid door een ervaren team onder leiding van een chef-kok.

Ons uitgebreide Live Cooking ontbijtbuffet in Amersfoort

Ontbijt

Ons ontbijtbuffet

Ons uitgebreide Live Cooking ontbijtbuffet met vers afgebakken brood en allerlei kaas- en vleeswaren maakt iedereen die ons hotel bezoekt voor het ontbijt blij. Of neem een croissantje met een kopje koffie of thee, want die zijn ook bij het ontbijt inbegrepen.

Ontbijt voor iedereen van te genieten bij Van der Valk

Praktisch

Onze prijzen

Dagelijks heten wij u van harte welkom bij ons uitgebreide Live Cooking ontbijt, ook als u geen gast bent in het hotel. Hier vindt u een overzicht van de prijzen:

  • Volwassenen: €21,50
  • Voor gasten van Hotel Amersfoort-A1: €19,50
  • Kinderen 3 t/m 11 jaar: €16,50
  • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
Ontbijten in Amersfoort bij Van der Valk

Praktisch

Openingstijden en locatie

Onze gasten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van het dagelijkse ontbijtbuffet. Vanwege de populariteit van ons restaurant is het wel aan te raden om te reserveren. Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is 24 uur per dag bereikbaar via + 31 33 454 00 00 en/of amersfoort@valk.com. Of boek een kamer in ons hotel voor een onvergetelijk verblijf:

Hotel Amersfoort-A1
Ruimtevaart 22
Amersfoort