Beurslocatie Amersfoort

Bent u van plan om een beurs te organiseren? Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 beschikt over de juiste expertise en faciliteiten om een beurs tot in de puntjes te verzorgen. Ons ervaren serviceteam staat voor u klaar om van dit periodieke evenement een groot succes te maken.

De beurslocatie in Amersfoort voor elke beurs

Tijdens een beurs willen bedrijven hun beste kant laten zien. Dit maakt een grote ruimte voor tientallen bezoekers uitermate belangrijk. Ook moeten de techniek en de diverse faciliteiten om door een ringetje te halen zijn. Ons hotel is de ideale plek voor een beurslocatie omdat we een eigen Business Center hebben. Die is onderverdeeld in 26 verschillende zalen van verschillende groottes, zodat er voor elke zakelijke gelegenheid plek is.

De mogelijkheden van een beurslocatie

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is vanwege het Business Center een unieke locatie voor een beurs. Het Center is een meeting point voor zakelijk Nederland. Bovendien hebben wij een eigen sales team met ruime ervaring op het gebied van events. Deze professionals bieden graag ondersteuning bij het organiseren van een beurs in Amersfoort.

De voordelen van onze beurslocatie

Ons hotel is een zeer gunstige locatie voor een beurs omdat het een centrale ligging heeft in Nederland. De bruisende stad Amersfoort en het Centraal Station liggen op een steenworp afstand. Op slechts 200 meter afstand van het hotel bevindt zich een bushalte waarmee u in enkele minuten het centrum bereikt. Ook met de auto is het hotel gemakkelijk te bereiken, omdat het aan de A1 ligt. Gasten mogen gratis parkeren en is zelfs een mogelijkheid om de elektrische auto op te laden.

Naast de gunstige ligging beschikt ons hotel over diverse faciliteiten waarmee u op een efficiënte manier een beurs organiseert. Zo is het mogelijk om een grote zaal te boeken voor maximaal 300 mensen. Deze ruimte is voorzien van voldoende daglicht, een smart TV, een beamer en airconditioning. Heeft u vanwege veel bezoekers meer ruimte nodig? Eventueel zijn er nog zes extra zalen beschikbaar in het hotel, op de zesde en zevende verdieping.

Boek nu uw beurslocatie bij ons

Boek nu uw beurslocatie bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 en ontdek vele mogelijkheden op zakelijk gebied. In totaal beschikt Hotel Amersfoort-A1 over ruim 1400 m2 aan vergaderzalen. Het Business Center vormt het kloppende hart van alle zakelijke bijeenkomsten die plaatsvinden in ons hotel. Naast vergaderzalen hebben we ook een aantal ‘break out ruimtes’ waar u met een kop koffie even kunt bijkletsen met collega’s. Dit is ook een goede locatie om te netwerken, want zakelijke relaties komen altijd goed van pas!

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het organiseren van een beurs in ons hotel? Neem dan contact op met 31 33 454 00 00 of amersfoort@valk.com of vraag een offerte aan. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en beantwoorden graag al uw vragen.