Moederdagbrunch met bubbels!

In verband met grote belangstelling is de Moederdagbrunch volgeboekt, het is nog wel mogelijk om onze Moederdag high-tea te reserveren!

Verras uw moeder, vrouw of (overgroot) oma op Moederdag met een heerlijke brunch! Bij ons geniet u van een uitgebreid assortiment aan lekkernijen, zodat u samen met uw familie een onvergetelijke middag kunt beleven.

Onze exclusieve Moederdagbrunch bestaat uit een feestelijke mix van hartige en zoete gerechten. Denk hierbij aan versgebakken broodjes, croissants, diverse soorten beleg, quiches, salades en warme gerechten zoals soep en diverse hoofdgerechten. Natuurlijk mogen ook zoete lekkernijen als petit fours, donuts, muffins en brownies niet ontbreken.

Onze locatie is gezellig ingericht en biedt voldoende ruimte om in alle rust van de brunch te kunnen genieten. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en maken er samen met u en uw familie een onvergetelijke dag van.

Kosten

  • Volwassenen: € 34,75

  • Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 19,50

  • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis

  • De prijs is inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen. Ontvangst met bubbels.

Aanvullende informatie:

  • Wij vragen u om een volledige aanbetaling, om uw reservering definitief te maken. Reserveringsvoorwaarden treft u in de bevestiging.

Reserveren

In verband met de grote belangstelling is de Moederdag brunch volgeboekt. Wel is het mogelijk om een Moederdag high-tea te reserveren!