Dineren in Amersfoort

Met het hele gezin, een groep vrienden of een paar kennissen dineren in Amersfoort is een geweldige ervaring. Zo geniet u in restaurant Gastronoom van een sfeervolle en luxe ambiance. Alle gerechten op onze menukaart zijn met liefde bereid door een chef-kok en zijn team. Wij focussen ons op fine dining, wat betekent dat er bij het bereiden van de maaltijden veel aandacht is voor detail. Ook de setting speelt een belangrijke rol. Bent u benieuwd naar onze uitvoering van het fine dining concept? Boek dan een verblijf in Hotel Amersfoort-A1.

Dineren in Amersfoort

De stad Amersfoort staat bekend om haar vele eetgelegenheden van hoge kwaliteit. Toch hoeft u het hotel niet te verlaten voor culinair genot. Wij bieden een fine dining experience met dagverse producten uit de hele wereld. Zowel hotelgasten als fijnproevers van buiten zijn van harte welkom voor een diner in ons restaurant. Wij bieden ook een Engelstalige menukaart voor internationale gasten.

Fine dining menu

Wilt u graag dineren in ons restaurant? Bereid u dan voor op een internationale ervaring, aangezien onze koks gerechten uit de hele wereld bereiden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een salade uit Frankrijk of een Italiaanse pasta die op traditionele wijze is bereid? Sluit het diner af met een chocolade dessert, pudding of een andere zoete lekkernij. Hoe dan ook is onze menukaart internationaal en zeer divers.

Bent u een fijnproever die Amersfoort graag beter wil leren kennen? Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 biedt het beste van twee werelden. Overdag ontdekt u de historische binnenstad van Amersfoort en ’s avonds dineert u in ons luxe restaurant. Op de menukaart staan zowel vlees-, als vis- en vegetarische gerechten. Onze gerechten blijven trouwens niet hetzelfde. Wij passen het menu regelmatig aan om gasten afwisselende en unieke smaken aan te bieden.

Overigens vindt u in ons restaurant ook een uitgebreide wijnkaart met een keur aan smaken. Die komt goed van pas tijdens het dineren aangezien u de keuze heeft uit diverse rode en witte wijnen. Combineer een steak tartaar bijvoorbeeld met een Malbec. Of proost met een Chardonnay op een geslaagd verblijf in ons hotel in Amersfoort. Heeft u vragen over ons fine dining menu en de wijnkaart? Spreek dan vooral een van onze medewerkers en/of het team in de keuken aan.

Ontdek ons menu

Reserveren

Wilt u graag een luxe diner ervaring in Amersfoort? Dan bent u zeker niet de enige. Reserveer een tafel via +31 33 454 00 00 zodat u zeker bent van een plekje. Of maak uw reservering op onze website. Online reserveren voor dezelfde dag is ook mogelijk. Doe dit bij voorkeur voor 16.00 uur.

Reserveer nu

Openingstijden en locatie

Restaurant Gastronoom opent zijn deuren voor de lunch vanaf 12.00 uur. Tot 16.00 uur heeft u de keuze uit een ruim aanbod van lunchgerechten. Het diner begint dagelijks om 17.00 uur en is afgelopen om 21.00 uur.

Wij verwelkomen u graag binnenkort en wensen u alvast een heerlijk diner toe!

Hotel Amersfoort-A1
Ruimtevaart 22
3824 MX
Amersfoort