Boardrooms Amersfoort

Heeft u een zakelijke meeting gepland voor maximaal 10 personen? Ervaar dan de voordelen van onze boardrooms. Op een ruime locatie van 35 m2 met voldoende daglicht leent zich uitstekend voor een vergadering, training of workshop. Daarnaast bieden wij verschillende vergaderarrangementen en is het onder bepaalde omstandigheden mogelijk om gratis gebruik te maken van een boardroom.

Onze boardrooms

In onze boardrooms maakt u gebruik van moderne faciliteiten en bepaalt zelf de opstelling. Deelnemers mogen gratis parkeren bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Zomerse temperaturen zijn absoluut geen probleem, want in de boardroom is airconditioning aanwezig. Ook praktische flip-overs met stiften en papier en gratis WiFi ontbreken uiteraard niet. Kortom: wij bieden alles wat u nodig heeft om van de zakelijke meeting een succes te maken.

Boardroom met vergaderarrangement

Een zakelijke bijeenkomst is het meest effectief in een geschikte vergaderlocatie, zoals een boardroom. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan:

  • 4 uurs vergaderarrangement
  • 8 uurs vergaderarrangement
  • 12 uurs vergaderarrangement

Bij bepaalde vergaderarrangementen bieden wij u graag een aantal voordelen. Zo mag u in sommige gevallen gebruik maken van gratis boardrooms. Het gebruik van een ruime vergaderlocatie met uitstekende technologieën en faciliteiten kost u dus helemaal niet. Ook bieden wij service op maat. Heeft u mogelijk interesse? Neem dan contact op met onze specialisten via +31 (0)33 454 0000 of mail sales@amersfoort.valk.com

Locatie

Onze boardrooms zijn te vinden in Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Wilt u graag eerst even de ruimtes bekijken voordat u mogelijk een vergaderarrangement boekt? U bent altijd welkom in ons hotel. Wij zijn te bereiken op het volgende adres:

Ruimtevaart 22
3824 MX
Amersfoort

Na het vergaderen nog wat eten of drinken?

Wilt u na de zakelijke meeting nog even napraten? Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 heeft diverse sfeervolle restaurants en bars:

  • Het Live Cooking Restaurant: Maandag t/m zondag geopend van 07.00 uur tot 23.00 uur
  • Restaurant Gastronoom: Maandag t/m zondag geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur
  • Club Tucan: Maandag en dinsdag op aanvraag, woensdag tot en met zondag geopend van 16.00 uur tot 23.00 uur
  • Skybar SIXX: Woensdag en donderdag geopend van 17.00 uur tot 23.00 uur en vrijdag en zaterdag van 16.00 uur tot 01.00 uur
  • Koffiebar Chiccio: Maandag tot vrijdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur

Vrijblijvende Offerte

Vraag nu een offerte aan

Staat er binnenkort een zakelijke meeting op uw agenda? Neem contact met ons op voor een geschikte boardroom. Maatwerk is altijd mogelijk. Wij zijn te bereiken via +31 (0)33 454 0000 of per mail: sales@amersfoort.valk.com. Onze specialisten voorzien u zo snel mogelijk van relevante informatie. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een overzicht van de mogelijke kosten. De genoemde prijzen van de vergaderzalen zijn exclusief btw, indicatief en onder voorbehoud van beschikbaarheid.