Kantoren

Kantoren en werkplekken huren

Met onze strategische ligging naast de A1 en in het midden van het land is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 dé ideale locatie om te gaan werken. Op de derde verdieping van ons pand bevindt zich ons Business Center, met diverse flexibele kantoorruimtes, vaste kantoorruimtes en flexwerkplekken. Op deze verdieping kunt u dagelijks ervaren dat werken in de luxe en warmte van Van der Valk Amersfoort een geweldige keuze is. 

Een kantoor of werkplek huren?

Bent u een ondernemer die op zoek is naar een kantoor of werkplek, maar wil het nog niet zo vlotten? Wij helpen u graag uit de brand. Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 beschikt over zowel luxe kantoorruimtes als flexibele werkplekken. Dit alles bevindt zich vlakbij de A1 en het bruisende Amersfoort. Alle werkplekken zijn uitgerust met nieuwe technologie, waardoor u meteen op een efficiënte manier aan de slag kan. Ook het voeren van vergaderingen en overleggen is dankzij de professionele vergaderzalen geen enkel probleem.

Flexwerkplekken

Flexwerkplek huren

Bent u op zoek naar een flexwerkplek? Het Business Center heeft de perfecte ruimte om comfortabel te werken voor slechts 5 euro per persoon, per uur. In onze elegante en open omgeving kunt u in alle rust uw taken uitvoeren aan een bureau of ronde tafel. Ook mag u gebruik maken van de koffie- en thee faciliteiten in de gezellige lounge. 

Bent u niet op zoek naar een vaste kantoorplek, maar een flexibele kantoorruimte om te flexwerken? Ook dat is mogelijk bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Wij bieden de optie ‘een kantoor voor één dag’. Dit betekent dat u meerdere afzonderlijke kantoorruimtes kunt huren voor 10 euro per persoon, per uur.

Onze vaste kantoorruimtes bevinden zich temidden van een diverse mix van faciliteiten en bedrijven onder één dak. Er zijn ruimtes beschikbaar van 18 tot 100 m2, voor een vast bedrag per maand met een uitgebreid all-in-pakket. Onze Business Center professionals denken graag met u mee over een geschikt vast kantoor, passend bij al uw wensen. Aan het einde van de dag maakt een professionele schoonmaakservice de flexruimtes en kantoren weer blinkend schoon.

Kantoren te huur in Amersfoort, flexibele contracten en voorwaarden

Kantoor huren in Amersfoort

Welk kantoor is geschikt voor u?

Het vinden van een geschikt kantoor is voor sommige beginnende ondernemers best een uitdaging. Ook gevestigde bedrijven vragen soms om hulp van onze professionals. Daar draaien wij ons hand niet voor om. We adviseren u graag over welk kantoor geschikt is. Om daarachter te komen kijken we naar het aantal personen dat de kantoorruimte wil betrekken. Op basis van die informatie bepalen we de grootte van de kantoorruimte.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten