Koffie in Amersfoort bij Chiccio

Bent u een liefhebber van koffie van hoge kwaliteit? Dan voelt u zich hopelijk thuis in onze koffiebar Chiccio. Op deze sfeervolle locatie serveren wij diverse soorten koffie gemaakt van de beste koffiebonen ter wereld. Ook heeft u de keuze uit verschillende lekkernijen, zoals taarten en donuts.

Koffiebar in Amersfoort, de ideale ontmoetingsplek centraal in Nederland

Koffiebar

Gezelligste koffiebar in Amersfoort

Wist u dat 63 procent van de Nederlandse dagelijks koffie drinkt? Misschien doet u dat binnenkort wel in koffiebar Chiccio. Onze ervaren barista’s maken met veel plezier uw favoriete koffie. Voor vragen over de verschillende koffiesoorten kunt u altijd bij hen terecht. De bar is een sfeervolle en rustige plek waar u prima met iemand kunt bijkletsen. Ook is het mogelijk om onder het genot van een kopje koffie even te werken op uw laptop.

Koffiebar in Amersfoort, de ideale ontmoetingsplek centraal in Nederland

Koffie

Ons uitgebreide koffie assortiment

In Chiccio maakt u niet alleen kennis met vriendelijke barista’s, maar ook met een uitgebreid koffie assortiment. Wij serveren met liefde een cappuccino, latte, doppio of espresso macchiato. Heeft u liever een ristretto of een flat white? Ook dat is zeker mogelijk in onze sfeervolle bar.

Naast koffie serveren wij ook de lekkerste thee in Amersfoort

Lekkernijen

Zin in iets lekkers?

Een kopje koffie is nog fijner met iets lekkers erbij. Voor liefhebbers van zoete lekkernijen serveert Bar Chiccio versgebakken taarten of heerlijke Dunkin’ Donuts. De zoete smaken zijn verrassend lekker!

Openingstijden en locatie

Praktisch

Openingstijden en locatie

Koffiebar Chiccio is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Begin hier de ochtend goed met een lekker kopje koffie. Of klets later in de middag bij met uw vriend of vriendin onder het genot van een cappuccino of een espresso macchiato. Overigens zijn ook theedrinkers van harte welkom in onze bar. Wij serveren thee gemaakt van theebladeren uit verschillende landen. 

Op de koffie bij ons? Koffiebar Chiccio is te vinden op het volgende adres: Ruimtevaart 22 in Amersfoort

Waar kun je bij Hotel Amersfoort A1 gezellig samen koffie drinken?

Bij Hotel Amersfoort-A1 kun je gezellig koffie drinken in Koffiebar Chiccio, een sfeervol ingerichte ruimte die perfect is voor zowel ontspannen ontmoetingen als voor zakelijke afspraken. De koffiebar biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitskoffies en zoetigheden in een warme, uitnodigende omgeving, waardoor het een populaire keuze is voor gasten en bezoekers van het hotel die samen willen komen.

Van hoe laat tot hoe laat kun je koffie drinken in koffiebar Chiccio?

De openingstijden van Koffiebar Chiccio in Hotel Amersfoort-A1 zijn ideaal voor zowel vroege vogels als late genieters. Om de exacte openingstijden te weten, is het aan te raden de officiële website van het hotel te raadplegen of rechtstreeks contact op te nemen met het hotel. Dit zorgt ervoor dat u de meest actuele informatie ontvangt en uw bezoek kunt plannen op een tijd die u het beste uitkomt.

Wat maakt Chiccio de beste koffiebar in Amersfoort?

Chiccio onderscheidt zich als een top koffiebar in Amersfoort door zijn deskundige barista's, kwaliteitskoffie en gastvrije sfeer. De koffiebar biedt een divers menu van zowel klassieke als moderne koffiecreaties, en de inrichting bevordert een ontspannen, plezierige ervaring. Gasten kunnen ook genieten van vers gebak en andere lekkernijen, wat Chiccio een favoriete bestemming maakt voor koffieliefhebbers in Amersfoort.

Waar in Hotel Amersfoort-A1 kun je koffiebar Chiccio vinden?

Koffiebar Chiccio bevindt zich binnen Hotel Amersfoort-A1, gemakkelijk toegankelijk voor zowel hotelgasten als bezoekers. De exacte locatie binnen het hotel kunt u het beste vinden door bij de receptie naar de koffiebar te vragen of door de wegwijzers binnen het hotel te volgen. Deze centrale ligging maakt het eenvoudig om even te pauzeren voor een kopje koffie tijdens uw verblijf of bezoek aan het hotel.