Moederdag High Tea

Op zoek naar een uniek en intiem uitje om uw moeder te laten zien hoe bijzonder ze voor u is? Kom dan naar Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 voor een heerlijke Moederdag High Tea.

Onze moederdag High Tea is speciaal samengesteld voor deze bijzondere dag en biedt een gezellige en ontspannen sfeer waarin jullie samen kunnen genieten van allerlei lekkernijen, zoals scones, petit fours, sandwiches en verschillende soorten thee. Alles is met zorg en liefde bereid door onze ervaren chefs, waardoor jullie een unieke smaakbeleving zullen ervaren.

Deze High Tea is speciaal samengesteld voor alle moeders die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Het is een perfect cadeau voor Moederdag, maar natuurlijk ook geschikt voor een ander moment om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft.

Boek nu onze Moederdag High Tea en geef je moeder een speciaal cadeau waar ze nog lang van zal nagenieten. Bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 ben je verzekerd van een uniek en onvergetelijk uitje voor alle moeders.

U kunt reserveren tussen 12:00 en 15:00.

Kosten

Volwassenen (13+) € 30,-

Kinderen:
0-2 jaar: gratis
3-7 jaar: €14,95
8-12 jaar: €17,50 

Reserveer direct uw tafel