Evenementen locatie Amersfoort

Bent u momenteel op zoek naar een geschikte locatie voor een groot of klein evenement? Hotel Amersfoort-A1 is ideaal vanwege de goede ligging, de vele ruimte en uitstekende service. Zakelijke evenementen vinden plaats in het Business Center van ons hotel, bestaande uit meer dan 20 zalen die van alle moderne gemakken en faciliteiten zijn voorzien.

De evenementen locatie in Amersfoort voor elk evenement

Het vinden van een geschikte evenementen locatie in Amersfoort kost tijd en voorbereiding. Wellicht dat wij iets voor u kunnen betekenen. Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is zeer ruim opgezet en beschikt over 26 verschillende zalen. Dit maakt het voor veel bedrijven een fijne locatie voor zakelijke evenementen in Amersfoort.

Wij bieden ruimte aan bijeenkomsten tot 300 personen. Misschien wilt u graag een beurs of een congres organiseren. Aangezien er in dergelijke situaties veel bezoekers zijn, raden wij het gebruik van een grote zaal aan. De ruimte is voorzien van voldoende daglicht en airconditioning. Ook mag u eventueel gebruik maken van een beamer, smart TV en volledige verduistering.

De mogelijkheden voor een evenement

In overleg met ons bepaalt u de ideale setting voor het evenement. Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 streeft er naar om van elke bijeenkomst een succes te maken. Dat lukt alleen door maatwerk te bieden. Deel uw wensen met ons professionele team. Wilt u bijvoorbeeld graag een luxe borrel organiseren? Dan is de exclusieve Skybar SIXX op de zesde verdieping van het hotel een optie. Of maak gebruik van eventlocatie Club Tucan en maak samen kennis met het fenomeen Shared Dining.

Naast een zakelijk evenement kunt u bij ons ook terecht voor een privé evenement. In het hotel bevinden zich drie eetgelegenheden die zich prima lenen voor een groepsdiner, een babyshower of een verjaardagsfeest:

De bovenstaande restaurants hebben elk hun eigen kenmerken. Zo staat het Live Cooking restaurant bekend om de live bereiding van heerlijke gerechten, terwijl restaurant Gastronoom haar gasten trakteert op een wereldkeuken. Tucan is uniek vanwege het shared dining-concept, waarbij u op een etagère allerlei lekkere hapjes geserveerd krijgt.

De voordelen van onze evenementenlocatie

Een van de grote voordelen van onze evenementenlocatie is de variatie. Organiseer bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst in een van onze 26 zalen, om vervolgens te genieten van een avond vol entertainment in het Live Cooking Restaurant. Of ga uit eten met collega’s bij Club Tucan om vervolgens de strijd met elkaar aan te binden op de Jeu de Boules banen.

Wat uw wensen ook zijn, Van der Valk Amersfoort-A1 biedt diverse mogelijkheden voor een event op maat. Tevens ligt ons hotel vlakbij de A1 en de bruisende stad Amersfoort. Een gunstige locatie, waardoor een uitstapje naar de stad zo is gemaakt.

Boek nu uw evenement locatie bij ons

Wilt u  graag een evenement organiseren? Verdiep u in de vele mogelijkheden van ons hotel en boek een van de zalen. Of vraag eerst een advies en offerte op maat aan. Neem in dat geval contact op met onze sales afdeling via +31 (0)33 454 0000 of sales@amersfoort.valk.com.