Lunch

Heerlijk lunch buffet in Amersfoort

Iedere dag genieten met familie, vrienden of collega's bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 voor een overheerlijke lunch in ons Live Cooking restaurant. Geniet dagelijks van een heerlijk lunchbuffet met de lekkerste gerechten, speciaal voor u bereid.

Onbeperkt genieten tijdens de buffet lunch bij Van der Valk in Amersfoort

Lunch

Ons lunchmenu

Tijdens het bereiden van de lunch houden onze koks rekening met de verschillende wensen en leeftijden van onze gasten. Zo heeft u de keuze uit zowel warme als koude gerechten en vis-, vlees- of vega-gerechten. Op een koude dag heeft u misschien wel zin in een warme maaltijd of een soepje. Op een warme dag valt een belegd broodje misschien meer in de smaak. Een uitgebreide lunch begint met vaak een voorgerecht, zoals een soepje of salade.

Door de chef bereidde lunch in Amersfoort bij Van der Valk

Gastronoom

À la carte Lunch

Geeft u de voorkeur aan een à la carte menu in plaats van all-you-can eat? Ook dat is zeker mogelijk bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. In ons restaurant Gastronoom kunt u terecht voor traditionele gerechten uit de hele wereld, van Zuid-Amerika tot Italië, Frankrijk en het Verre Oosten. Een lunch begint op deze sfeervolle plek vaak met een starter, zoals een salade of een soepje. Daarna heeft u de keuze uit verschillende uitgebreide lunchgerechten met veel smaak.

Tussen alle vergaderingen door even tijd voor een lunch in Amersfoort

Vergaderen

Lunch pauze tijdens het vergaderen

Tijdens uw vergadering of conferentie bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 kunt u naadloos aanschuiven voor een heerlijke lunch in ons veelzijdige Live Cooking restaurant. Of u nu alleen bent of deel uitmaakt van een grote groep, ons all-you-can-eat lunchbuffet is perfect om even te ontspannen en te genieten van een breed scala aan gerechten. 

Gun uzelf en uw collega's een smaakvolle pauze die bijdraagt aan een productieve en plezierige vergaderervaring.

Het ruime maar sfeervolle lunch buffet restaurant in Amersfoort

Lunch

Onze prijzen

Volwassenen betalen voor ons uitgebreide lunchbuffet €32,50. Bent u met kinderen? Van 3 tot en met 11 jaar hanteren wij een tarief van €17,50 en kinderen tot en met 2 jaar kunnen gratis mee genieten van de lunch. De prijzen voor de à la carte lunch bij restaurant Gastronoom liggen tussen de €15 en €50. Geniet met elkaar van een fijne lunch en maak mooie herinneringen!

De bar van het all you can eat restaurant in Amersfoort

Praktisch

Openingstijden en locatie

Onze gasten zijn de hele dag welkom in het Live Cooking Restaurant. Naast de lunch serveren wij ook een uitgebreid ontbijt en een diner met live cooking en entertainment. Het lunchbuffet begint om 12.15 uur en eindigt om 15.00 uur.

Bezoek ons Live Cooking Restaurant
Ruimtevaart 22
3824 MX Amersfoort

Schuif aan in ons restaurant en geniet van allerlei verse gerechten die voor uw neus worden bereid. Onze gasten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de lunchgerechten.