Flexwerken Amersfoort

Bent u op zoek naar een privé kantoorruimte in Amersfoort met de voordelen van flexwerken? Kies dan voor een kantoor voor één dag. Van der Valk Business Center Amersfoort biedt verschillende afzonderlijke kantoorruimtes voor 1 tot 4 personen. Op basis van het aantal werknemers op kantoor adviseren wij u graag over de grootte van de kantoorruimte.

Onze flexwerkplekken in Amersfoort

Luxe vergaderplekken en faciliteiten van zeer hoge kwaliteit kenmerken het Business Center van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Maandelijks vinden er in dit zakelijke hart van het hotel zowel business meetings als grote conferenties plaats. Ook kunt u er aan de slag op zogeheten flexwerkplekken. Dit betekent dat u een ruimte bij ons huurt voor zolang u het nodig heeft. 

Wij bieden zowel flexibiliteit als moderne technologieën die van het werken op kantoor een fijne ervaring maken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van TV’s ter ondersteuning bij een vergadering.

Flexwerkplek tarieven

Onze flexwerkplekken staan bekend onder de naam ‘kantoor voor één dag’. Natuurlijk kunt u langer dan 24 uur een kantoorruimte bij ons huren. Dat is uw eigen keuze, maar flexibiliteit staat voorop. Onze flexwerkplekken zijn te vinden in het Business Center en al te huur voor een bedrag tussen de 5 en 10 euro per persoon, per uur. De kantoorruimte is geschikt voor maximaal 4 personen.

Locatie en openingstijden

Het Business Center is te vinden de derde verdiepingen van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. De flexwerkplekken bevinden zich op de derde etage. De dagkantoren en flexwerkplekken zijn op werkdagen geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Waarom een flexwerkplek huren?

Een flexwerkplek zorgt voor flexibiliteit en vrijheid. U bent immers niet gebonden aan de vaste huur van een kantoorplek. In plaats daarvan bepaalt u zelf wat werktechnisch het meest praktisch is. Wie een flexwerkplek bij ons huurt krijgt bovendien meer dan een ruimte kantoorruimte alleen. Het pakket bevat ook onbeperkt koffie, thee, fruit en gekoeld en bruisend Van der Valk Water.

Comfortabel en gezond werken is belangrijk. Gelukkig krijgt u dankzij de ergonomische stoelen en verstelbare bureaus veel minder snel last van rugpijn. Dit geeft hopelijk voldoende energie om te netwerken, want ook bij flexwerken is contacten leggen onmisbaar. Wij bieden iedereen die een flexwerkplek bij ons huurt toegang tot de Business Center Community Meetings en leuke netwerkbijeenkomsten.

Soms heeft u na het werken of vergaderen even ontspanning nodig. Ook dat kan in het Business Center. In een paar minuten loopt u al naar een fijne lounge om even te ontspannen. Of wandel richting de break-out voor een kop koffie of een goed gesprek met een andere flexwerker.

Direct een flexwerkplek huren

Overweegt u om een flexwerkplek te huren, maar heeft u nog een aantal vragen? Geen probleem. Neem contact op met ons Business Center via +31 33 798 22 00 en wij helpen u graag uit de brand.

Reserveer hier