Bars

Hotelbar Amersfoort

Amersfoort is bijzonder trots op de titel ‘European City of the Year 2023’. Dat de binnenstad allerlei gezellige straatjes en barretjes heeft speelde ook zeker een rol bij de verkiezing. Heb je niet veel tijd of zin om uitgebreid te gaan stappen en te zoeken naar een leuke bar? Dan hebben wij een zeer goede oplossing voor u. Voor een gezellige avond in een sfeervolle bar hoeft u namelijk ons hotel nieteens meer te verlaten. Voor heerlijke hapjes en drankjes kunt u gedurende heel de week terecht in onze hotelbar in Amersfoort.

Eindeloos genieten in onze hotelbar in Amersfoort

Hotelbar Amersfoort

Eindeloos genieten in onze hotelbar

Bent u in de buurt van Amersfoort en toe aan een hapje en een drankje in een gezellige bar? Kies dan eens voor de hotelbar van het Van Der Valk Hotel Amersfoort-A1! Iedereen die bij ons overnacht is tijdens het verblijf van harte welkom voor een avondje borrelen. Je vindt deze hotelbar eenvoudig bij binnenkomst in Restaurant Gastronoom. Onze gasten zijn hier doorgaans tenminste één keer te vinden. Wat maakt deze hotelbar dan zo geliefd? U leest de redenen hieronder:

Ontspannen in de Hotelbar van Van Der Valk Hotel Amersfoort-A1

Ontspannen in de Hotelbar

Ontspannen na dag uit in Amersfoort

Na een dag vol werken of shoppen in Amersfoort kunt u heerlijk ontspannen in onze sfeervolle hotelbar. Geniet van een drankje en een hapje voor u gaat slapen en kom helemaal tot rust na een drukke dag. Onze bar biedt de perfecte setting om de stress van de dag van u af te laten glijden, zodat u ontspannen kunt genieten van uw avond.

Snelle lunch in Amersfoort in onze hotelbar

Efficiënt en smaakvol

Snelle lunch in de Hotelbar

Voor degenen die een drukke werkdag hebben of tussen vergaderingen door even willen ontsnappen, biedt onze hotelbar de perfecte gelegenheid voor een snelle lunch. Snel en efficiënt, maar altijd smaakvol. Onze uitgebreide menukaart zorgt ervoor dat u een heerlijke maaltijd kunt nuttigen zonder kostbare tijd te verliezen, zodat u weer fris en energiek verder kunt met uw dag.

Borrel in Amersfoort bij Van der Valk Amersfoort-A1

Ontspannen met een Borrel

Borrel na een drukke werkdag

Sluit uw drukke werkdag af met een gezellige borrel in onze hotelbar. Ontspan en geniet van onze uitgebreide selectie aan drankjes en hapjes voordat u terugkeert naar uw comfortabele kamer voor een welverdiende nachtrust. Onze bar is de ideale plek om te socializen met collega's of te genieten van een rustige avond alleen, terwijl u proeft van onze heerlijke lekkernijen.

Ons menu

Praktisch

Ons menu

Aan onze hotel bar kunt u talloze heerlijke hapjes en drankjes bestellen. Onze uitgebreide kaart biedt voor elk wat wils, van smakelijke borrelhapjes tot verfijnde cocktails en wijnen.

Voor een volledige blik op wat wij te bieden hebben, bekijk ons menu. Of u nu kiest voor een ontspannen borrel na een lange dag, een snelle lunch tussen vergaderingen door, of een uitgebreide high tea, onze hotelbar in Amersfoort zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Hotelbar in Amersfoort bij Van der Valk

Praktisch

Onze openingstijden en locatie

U kunt deze sfeervolle hotelbar vinden in Restaurant Gastronoom aan de Ruimtevaart 22 te Amersfoort. Gasten die bij ons langskomen in de hotelbar beëindigen hun bezoek met een grote glimlach op hun gezicht. Heeft u in het weekend andere plannen? Kom dan ook gerust door de weeks langs! Onze bruisende bar is namelijk gedurende de hele week geopend van 11:00 ‘s ochtends tot en met 23:00 uur ‘s avonds.