Personeelsfeesten Amersfoort

Voor een personeelsfeest op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten hebben ruime ervaring met het organiseren van feesten voor grote groepen. Hotel Amersfoort-A1 is zeer goed bereikbaar en binnen geniet u van veel ruimte en mogelijkheden voor een succesvol evenement.

Personeelsfeesten Amersfoort

Een personeelsfeest in Amersfoort is niet alleen gezellig, maar versterkt ook het saamhorigheidsgevoel onder werknemers. En waar kunt u dat beter doen dan in een van de 26 zalen van Hotel Amersfoort-A1? Deel uw wensen en voorkeuren met onze event specialisten. Die gaan vervolgens aan de slag en zorgen voor een event op maat. 

De ideale plek voor een personeelsfeest in Amersfoort

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 heeft een zeer gunstige ligging. Zoals de naam al doet vermoeden ligt het hotel vlakbij de A1. U rijdt er dan ook gemakkelijk met de auto naar toe. Ook voor werknemers die met de trein komen is het hotel goed bereikbaar. Wilt u na het bedrijfsfeest de stad Amersfoort verkennen? 200 meter voor het hotel ligt een bushalte, dus voor u het weet staat u in de bruisende binnenstad.

De mogelijkheden voor een personeelsfeest

In Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 vinden regelmatig personeelsfeesten plaats. In een van onze ruim opgezette zalen is meer dan genoeg ruimte. Ondertussen zorgt het audiosysteem voor perfect geluid. Geeft u de voorkeur aan een goede maaltijd met collega’s? Dan is het zeker de moeite waard om shared dining uit te proberen in Club Tucan. Dit is een relatief nieuw fenomeen waarbij u hapjes deelt en proeft.

Zin in een exclusief feestje? Kies dan voor de altijd bruisende Skybar SIXX, te vinden op de zesde verdieping van het hotel. Deze stijlvolle bar staat bekend om de heerlijke cocktails en mocktails. Voor een personeelsfeestje met een luxe borrel is dit de perfecte plek.

De voordelen van personeelsfeesten

Verruil het kantoorleven tijdelijk in voor een personeelsfeest in ons stijlvolle hotel. Zowel de bovenverdieping bij Skybar SIXX als de benedenverdieping met de Jeu de Boules banen hebben een feestelijke sfeer en bieden volop vermaak. Blijft u na alle activiteiten graag een nachtje slapen? Ons hotel staat bekend om de fijne accommodaties en heerlijke zachte bedden. ’s Ochtends staat er een Live Cooking ontbijt voor je klaar om de dag goed te beginnen.

Boek nu uw personeelsfeesten bij ons

Creëer onvergetelijke herinneringen met een personeelsfeest bij Hotel Amersfoort-A1. Eerdere gasten waren zeer te spreken over de ruime locaties, de sfeer, de service en de eet- en drinkgelegenheden. Ervaar het zelf en boek een personeelsfeest bij ons. Voor sales en een offerte op maat zijn wij te bereiken via +31 (0)33 454 0000. Of neem contact op met sales@amersfoort.valk.com en bespreek al uw wensen.