Cocktail bar in Amersfoort SIXX

Vanaf het moment dat u binnenstapt in Skybar SIXX belandt u in een andere wereld. Een exclusieve en bruisende plek waar professionals heerlijke cocktails, mocktails en andere (alcoholistische) smaken. Niet voor niets is het een geliefde plek voor een feest of evenement. Verwelkomen wij u binnenkort in de leukste cocktailbar van Amersfoort?

De leukste cocktailbar in en om Amersfoort

Skybar SIXX

Leukste cocktailbar van Amersfoort

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is een heerlijk hotel voor vrienden, families en geliefden. Dat op de zesde etage de leukste cocktailbar van Amersfoort te vinden is, speelt zeker mee. Skybar SIXX heeft een exclusieve sfeer en is zeer stijlvol ingericht. Onze medewerkers maken in een handomdraai geweldige cocktails, mocktails, exclusieve wijnen en smaakvolle hapjes.

Een borrel drinken met uitzicht over Amersfoort, dat kan bij Van der Valk!

Cocktails

Cocktails met een uitzicht

Deze cocktailbar is letterlijk en figuurlijk een van de hoogtepunten van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Vanaf de zesde etage heeft u namelijk een fantastisch uitzicht over Amersfoort. U bevindt zich letterlijk aan de top! Ook de exclusieve sfeer van Skybar SIXX vindt u nergens anders. Op onze menukaart vindt u cocktails en lekkernijen die met veel zorg en aandacht zijn gemaakt. Ons doel is om u een heerlijke avond te bezorgen met een uitzicht om van te dromen.

De lekkerste cocktails tijdens een vrijdag middag borrel in Amersfoort

Cocktails

Al onze lekkere cocktails

Wilt u met een lekker drankje proosten op een geslaagd verblijf in ons hotel? Probeer dan eens onze cocktails. Wij bieden een uitgebreide menukaart met cocktails, gin & tonic en diverse bieren en wijnen. Ook serveren wij diverse champagnes voor een feestelijke avond. Zo vinden veel van onze gasten de verfijnde Dom Pérignon een smaakvol aperitief. Liever geen alcohol drinken? Proef dan onze virgin cocktails vol heerlijk verse fruitsmaken. Of kies een van de alcoholvrije biertjes of frisdranken.

Iets vieren met een cocktail

Evenementen

Iets vieren met een cocktail

Heeft u altijd al een feestje willen vieren in de beste cocktailbar van Amersfoort? Informeer dan naar de mogelijkheden. Op de zesde etage van ons hotel is meer dan genoeg ruimte voor een evenement of een feest, zoals een verjaardag. Of organiseer op deze bruisende plek een borrel, receptie of jubilea. Samen met uw naasten geniet u van een spectaculair uitzicht. Bovendien biedt onze menukaart met cocktails en lekkere hapjes meer dan genoeg keuze voor iets lekkers.

De ideale locatie voor cocktails en lekkere hapjes in Amersfoort

Praktisch

Openingstijden en locatie

Onze spectaculaire Skybar SIXX is van woensdag tot en met zaterdag geopend. De openingstijden zijn:

  • Woensdag: 17:00 uur – 23.00 uur
  • Donderdag: 17.00 uur – 23.00 uur
  • Vrijdag: 16.00 uur – 01.00 uur
  • Zaterdag: 16.00 uur – 01.00 uur

U vindt de cocktail bar op de zesde verdieping van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1, Ruimtevaart 22 in Amersfoort.