Live Cooking Kerstdiner

Vier samen met uw gezin, familie en/of vrienden Kerst tijdens onze Live Cooking kerstdiner op 25 en 26 december. Geniet van een compleet verzorgde avond inclusief drankjes. Fantastisch voor jong & oud!

Onze koks maken speciaal voor u live de lekkerste kerstgerechten. Uiteraard mogen de klassiekers zoals carpaccio en biefstuk van de grill niet ontbreken. Ook aan onze jongste gasten is gedacht; zij kunnen de lekkerste kerstkoekjes of Dunkin' donuts versieren met vrolijke toppings met glitters, sterren en andere zoetigheden. 

Indoor springkussen!

Kinderen hoeven zich niet te vervelen. Speciaal voor onze jongste bezoekers hebben wij namelijk tijdens de feestdagen een indoor springkussen! Food, Fun & Jump! 

Kosten

De onderstaand genoemde bedragen zijn inclusief dranken uit het Live Cooking-drankenassortiment (frisdranken, tapbier en huiswijnen).

Volwassenen

€ 77,95

 Kinderen 3 t/m 12 jaar

€ 34,50

Kinderen t/m 3 jaar

Gratis

Data & tijden

U kunt op 26 december genieten van ons Live Cooking kerstdiner vanaf 18:00 uur.  25 december is helaas vol gereserveerd. 

Reserveer hier voor het Live Cooking Diner op 26 december

Aanvullende informatie

Wij vragen u om een volledige aanbetaling, om uw reservering defintief te maken. Reserveringsvoorwaarden treft u in de bevestiging.