Live Cooking Diner in Amersfoort

Bij Hotel Amersfoort-A1 hebben wij alles in huis om uw verblijf of bezoek aan Amersfoort compleet te maken. Wilt u genieten van een bijzondere smaakervaring? Reserveer dan een tafel voor het Live Cooking diner en laat u en uw naasten verrassen door lekker eten en entertainment.

Gezellig dineren in Amersfoort

Maak uw verblijf in het bruisende Amersfoort compleet met een op-en-top verzorgde avond vol culinaire verwennerij. Gezellig dineren in Amersfoort krijgt in Hotel Amersfoort-A1 een geheel nieuwe betekenis, want onze koks bereiden alle maaltijden live. Daardoor bent u verzekerd van verse gerechten en entertainment. Neem vooral uw familie, vrienden en kennissen mee naar ons restaurant en beleef samen een heerlijk avondje uit!

Ons live cooking diner menu

In ons Live Cooking Restaurant geniet u elke avond van versbereide gerechten. Op het menu staan diverse vlees- en visspecialiteiten. Onze chef-kok en zijn team zijn zeer ervaren, maar ook bereid om het stokje even over te geven aan de gasten. U mag namelijk helemaal zelf een plateau met vlees en/of visgerechten samenstellen. Uiteraard houden wij ook rekening met gasten die de voorkeur geven aan een vegetarisch menu.

Ook de jongste gasten zijn uiteraard zeer welkom in ons Live Cooking Restaurant. Wedden dat ze hun ogen uitkijken tijdens het live bereiden van de maaltijden? Bovendien hoeven ze niet alleen maar bij hun ouders te blijven zitten. Als ze willen, mogen ze aan de slag als heuse pizzabakker. Natuurlijk onder de deskundige begeleiding van onze koks.

Wij vinden het belangrijk dat al onze gasten een fijne tijd beleven. Eten uw kinderen liever geen pizza? Dan zijn er genoeg andere gerechten die bij kinderen in de smaak zullen vallen. Na het eten kunnen de kinderen zich nog verder vermaken in de speelhoek terwijl de ouder nog nagenieten van een toetje of drankje.

Onze prijzen

Bij Live Cooking Diner zijn drankjes inbegrepen. Het assortiment bestaat uit tapbier, huiswijnen, frisdrank, koffie en thee. Voor het diner en de barbecue zelf hanteren wij de volgende prijzen:

  • Volwassenen: € 49,50
  • Kinderen 12 t/m 17 jaar: € 44,50
  • Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 20,50
  • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis

Openingstijden en locatie

Misschien bezoekt u tijdens een verblijf in Hotel Amersfoort-A1 de stad Amersfoort. Na een dag wandelen heeft u wellicht trek in een heerlijke maaltijd en daar is ons Live Cooking Restaurant een fantastische plek voor. Ons restaurant opent zijn deuren om 18.00 uur. Vervolgens kunt u tot 21.00 uur genieten van een uitgebreid buffet. De definitieve sluitingstijd is om 22.00 uur.

Wilt u graag binnenkort genieten van een Live Cooking diner in Amersfoort? Boek dan een kamer in Hotel Amersfoort-A1 of reserveer een tafel: