Vergaderen, feesten en evenementen

De vergaderzalen van Van der Valk Hotel Amersfoort  A1 bevinden zich op de 7e etage én in ons naastgelegen pand. De 27 moderne vergaderzalen zijn allen voor­zien van daglicht, een beamer of smart tv, airconditioning en hebben de mogelijkheid volledig verduisterd te worden. Tevens is er in het gehele hotel gratis draadloos internet aanwezig en is er capaciteit voor 400 parkeerplaatsen waar u als gast vrij gebruik van mag maken. Van der Valk Hotel Amersfoort A1 is centraal gelegen en is daardoor goed bereikbaar vanuit het hele land met zowel de auto als het openbaar vervoer.

De zalen zijn modern ingericht; u kunt ongestoord en comfortabel vergaderen. Binnen en buiten de zalen bevinden zich luxe koffiemachines en gevulde minibars met frisdranken en Valk water. Tevens beschikt het hotel over een sfeervol Live Cooking restaurant, diverse Breakout- en ontvangstruimtes en Chiccio Koffiebar waar u voorafgaande of na afloop van uw bijeenkomst heerlijk kunt ontspannen met een hapje en drankje.

Hotel Van der Valk Amersfoort A1 is gespecialiseerd in zowel zakelijke als feestelijke ontmoetingen. Bij ons kunt u uitstekend terecht met zowel grote als kleine gezelschappen. Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden in Van der Valk Hotel Amersfoort A1.

Bel mij terug

Wilt u telefonisch informatie ontvangen? Laat uw telefoonnummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Verplicht veld