Brunch

Brunch Amersfoort

Heerlijk eten en gezellig samenzijn met familie, vrienden en kennissen maakt het leven mooi. Geniet samen van luxe en culinaire verwennerij met een Live Cooking brunch bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1.

De zondagbrunch bij Van der Valk in Amersfoort is een gegarandeerd succes

Brunch

Elke zondag brunchen in Amersfoort

Op zondag bent u vanaf 12.15 uur van harte welkom om te proosten op het leven met een glaasje bubbels. U kunt dan de heerlijke geuren van het brunchbuffet al ruiken. Loop er heen en maak kennis met de chef-kok en zijn team, die met veel passie verschillende gerechten live voor u bereiden.

Onze brunches zijn er iedere 2 weken. Wilt u deze unieke ervaring niet missen? De brunch is ook ideaal te combineren met een overnachting in Amersfoort.

Geniet van vers gebakken broodjes tijdens de brunch in Amersfoort

Brunch

Ons brunch menu

Het uitgebreide brunchbuffet van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 valt bij veel van onze gasten in de smaak. U heeft de keuze uit diverse warme en koude gerechten. Een kleine greep: vers afgebakken brood(jes), diverse kaas- en vleeswaren, vis, salades en fruitsoorten. Ook diverse dranken ontbreken niet bij dit buffet. Als kers op de taart volgt er na de brunch een dessertbuffet voor liefhebbers van zoete lekkernijen.

Onze prijzen

Brunch

Onze prijzen

Voor onze brunch buffet gelden de volgende prijzen:

  • Volwassenen: € 37,50
  • Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 17,50
  • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis

Dit is inclusief een hartelijke ontvangst met bubbels. Ook koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn inbegrepen. Voor kinderen tot en met 2 jaar die willen meeproeven van het brunchbuffet hoeft u niets te betalen.

Toekan Van der Valk bereid zich voor op de brunch in Amersfoort

Praktisch

Openingstijden en locatie

Het Live Cooking Restaurant opent om 12.15 uur zijn deuren voor het brunchbuffet. Die eindigt na het dessertbuffet om 15.00 uur. Wilt u graag genieten van een smaakvolle brunch die met veel liefde door onze koks wordt bereid? Boek dan een verblijf bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 of reserveer een tafel. Wij zijn 24/7 bereikbaar via +31 33 454 00 00 en amersfoort@valk.com. Ons hotel kunt u vinden op de volgende locatie:

Hotel Amersfoort-A1
Ruimtevaart 22
3824 MX
Amersfoort

Brunch in Amersfoort bij Van der Valk

Brunch in Amersfoort bij Van der Valk
  Brunch in Amersfoort vanaf 37.50Beschikbaar  Algemene voorwaarden
Beoordeeld 4.7 / 5 op basis van 1284 reviews.  .