High Tea in Amersfoort

Het leven is een feestje, maar u moet zelf de slingers ophangen. En hoe krijgt u dat beter voor elkaar dan met een heerlijke high tea bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1? In de sfeervolle en ontspannen ambiance van restaurant Gastronoom geniet u van hartige en zoete lekkernijen. Natuurlijk doet u dit niet alleen, maar in het gezelschap van familie, vrienden of kennissen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een high tea in ons hotel? Neem dan gauw contact met ons op en bespreek uw wensen.

Van der Valk maakt iedere High Tea speciaal!

High Tea in Amersfoort

Speciale wensen voor uw high tea

Een high tea is het ideale moment om een bijzondere gebeurtenis te vieren. Zo vinden er regelmatig babyshowers en gender reveal parties plaats in ons restaurant. Of misschien wilt u graag een verjaardag of familiedag organiseren. Bij de organisatie van een feestelijke dag komt veel kijken. Wij helpen u graag met het organiseren van een onvergetelijke high tea, zodat het een groot succes wordt.

Groep vriendinnen viert een babyshower bij van der Valk

Babyshowers

High Tea babyshowers in Amersfoort

Of je nu iets te vieren hebt of gewoon gezellig wilt bijkletsen, onze High Tea is perfect voor elke gelegenheid. Het is ideaal voor onder andere babyshowers, gender reveal party's, familiedagen en verjaardagen.

Een uitgebreid High Tea vol met heerlijke hapjes, geniet!

Menu

Ons High Tea Menu

Een high tea is ook het perfecte moment om iemand in het zonnetje te zetten. Denk bijvoorbeeld aan Moederdag of een cadeautje voor een vriendin. Op die manier laat je zien dat je om iemand geeft. Hopelijk valt ons high tea menu in de smaak. Na binnenkomst in ons restaurant heet ons ervaren team u van harte welkom. Vervolgens gaat u zitten aan een rijkelijk versierde tafel. Vervolgens maakt u een keuze uit de vele theesmaken.

Gezellig een dagje uit met vriendinnen in Amersfoort.

Reserveren

High tea bij Van der Valk

Reserveer op tijd zodat u binnen een mooi plekje heeft. Bij zonnig weer is het ook mogelijk om de high tea buiten op het terras te organiseren. Of u nu een verjaardag, babyshower, vriendinnenuitje of familiedag organiseert: een high tea is het ideale moment om bij te kletsen en te genieten van elkaar. U kunt ook 24 uur per dag bellen naar +31 33 454 00 00 om uw high tea te organiseren

High Tea in Amersfoort

Praktisch

Openingstijden en locatie

Restaurant Gastronoom staat bekend om zijn ontspannen sfeer. Zodoende vindt hier regelmatig een high tea plaats. Iedere zondag vanaf 14.00 uur verschijnen de verschillende theesmaken en lekkernijen op tafel. Wij hopen u binnenkort van harte welkom te heten in restaurant Gastronoom te Amersfoort!

Tafel reserveren? Bel onze receptie: +31 33 454 0000

Wat is een high tea en wat zijn leuke redenen om er een te organiseren?

Een high tea is een Britse traditie die bestaat uit een theesessie met een uitgebreid aanbod van zowel hartige als zoete lekkernijen, zoals sandwiches, scones, en gebakjes. Het is een perfecte gelegenheid voor sociale bijeenkomsten zoals verjaardagen, babyshowers, of een gezellige middag met vrienden en familie. Het organiseren van een high tea biedt een ontspannen setting waarin gasten kunnen genieten van een conversatie terwijl ze zich tegoed doen aan heerlijke gerechten.

Wat maakt Van der Valk Amersfoort-A1 een fantastische locatie voor een high tea?

Van der Valk Amersfoort-A1 biedt een sfeervolle en gastvrije omgeving die ideaal is voor high tea. De elegante inrichting van het restaurant Gastronoom, gecombineerd met uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige theeselectie en gerechten, maakt het een uitmuntende keuze. Bovendien zorgt de rustige en comfortabele setting ervoor dat gasten zich op hun gemak voelen, waardoor het een ideale locatie is voor zowel intieme als grotere bijeenkomsten.

Voor hoeveel personen kan ik een high tea organiseren bij Hotel Amersfoort A1?

Bij Hotel Amersfoort-A1 kunt u een high tea organiseren voor diverse groepsgroottes. Het restaurant biedt flexibele opties die aangepast kunnen worden aan uw specifieke behoeften, of het nu gaat om een kleine groep vrienden of een grotere bijeenkomst. Het is aan te raden om direct contact op te nemen met het hotel voor details over maximale capaciteit en reserveringen.

Wat kost het organiseren van een high tea bij Hotel Amersfoort-A1?

De kosten voor het organiseren van een high tea bij Hotel Amersfoort-A1 variëren afhankelijk van het aantal gasten en eventuele specifieke wensen of toevoegingen aan het standaardmenu. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met het hotel voor een gedetailleerde prijsopgave, waarbij men u kan voorzien van de meest actuele prijzen en beschikbare arrangementen.

High Tea in Amersfoort bij Van der Valk

High Tea in Amersfoort bij Van der Valk
  All-in High Tea in Amersfoort 30.00 Beschikbaar  Algemene voorwaarden
Beoordeeld 4.7 / 5 op basis van 1080 reviews.  .