KERSTBORREL OF KERSTFEEST BIJ VAN DER VALK HOTEL AMERSFOORT-A1

De decembermaand komt steeds dichterbij, en dat betekent natuurlijk maar één ding: proosten op een nog succesvoller 2025. En hoe kan dat beter dan met een Kerstfeest, Kerstdiner of Kerstborrel bij Van der Valk Hotel Amersfoort - A1? Samen met collega's proosten op het afgelopen jaar en een nog leuker 2025. Bij Van der Valk Hotel Amersfoort bent u verzekerd van een unieke locatie voor een feestelijke kerst- of nieuwjaarsborrel.

Proostend het nieuwe jaar in

Vier het einde van het jaar of de magische kerstperiode in stijl bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1! De sfeervolle decoraties, feestelijke ambiance en uitgebreide selectie aan culinaire mogelijkheden zorgen voor dé ideale locatie voor een feestelijke kerstborrel of nieuwjaarsborrel. Of u nu kiest voor een besloten nieuwjaarsborrel voor één afdeling van het bedrijf of uitpakt met een feestelijke kerstborrel voor het hele bedrijf, met de verschillende sfeervolle zalen van Van der Valk Hotel Amersfoort zit er altijd wel een geschikte locatie bij. Reserveer nu en maak van uw kerst- of nieuwjaarsborrel een magische ervaring bij Van der Valk Hotel Amersfoort!

Bekijk de brochure

Een culinair Kerstdiner

Bij Kerst is gezellig samenzijn niet weg te denken. Hoe kan dit beter dan tijdens een culinair Kerstdiner? Met een goed glas wijn proosten op het afgelopen jaar en samen vooruitkijken naar een nog beter 2025. De ideale gelegenheid om samen met collega's te genieten van een heerlijk Kerstdiner.

Bekijk de mogelijkheden

Een magisch Kerstfeest

Wilt u dit jaar extra uitpakken met Kerst? Kies dan voor een spetterend Kerstfeest bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Een feest met entertainment, hapjes en drankjes en een leuk kerstcadeau is de ideale manier om alle werknemers en collega's te bedanken voor het afgelopen jaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om extra uit te pakken met een ijsbar, een photobooth of een leuke verrassing. Met onze verschillende paketten en extra mogelijkheden is er voor ieder budget en idee een geschikt feest te vinden!

Bekijk de paketten

 

Vier de feestdagen in stijl bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Samen met collega's proostend het jaar afsluiten en knallend het nieuwe jaar in? Maak van jullie jaarlijkse Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie een feest om nooit meer te vergeten. Met de uitgebreide mogelijkheden van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 nemen wij alle zorgen uit handen en zit er altijd wel een geschikt idee bij. Zo kunt u optimaal genieten met collega's. Vier de feestdagen bij van der Valk Hotel Lelystad!

Meer weten? Ons enthousiaste sales team staat u graag te woord, neem contact met ons op via: sales@amersfoort.valk.com