Live Cooking restaurant

In het Van der Valk hotel Amersfoort-A1 vindt u ons Live Cooking restaurant. Een prachtig restaurant met een eigentijds en stijlvol interieur. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving bij ons Live Cooking restaurant.

Een goed ontbijt, wie wordt daar niet blij van? Wakker worden met verse croissantjes, lekkere koffie en een ruime keuze aan heerlijke gerechten. In het Live Cooking restaurant genieten onze gasten elke ochtend van een uitgebreid Live Cooking Ontbijtbuffet. 

Op zaterdagavond bent u samen met uw kinderen, familie of vrienden van harte welkom voor het feestelijke Live Cooking diner. Geniet van een complete avond uit. 

Elke zondagochtend vanaf 11.45 uur verwelkomen wij u graag voor ons uitgebreide Live Cooking brunch. Wij serveren u een ruime keuze aan warme en koude gerechten.

Live Cooking

Diner

Zin in een heerlijk all-in diner in ons Live Cooking restaurant? Wij verwelkomen u graag elke zaterdag vanaf 17:00 uur! Creëer uw eigen carpaccio of geniet van een heerlijk vers vispakketje. Ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen hun eigen pizza bakken onder begeleiding van onze koks. Reserveer snel uw tafel en ervaar een compleet verzorgde avond uit!

Live Cooking

Brunch

Geniet elke zondag van een live cooking brunch!

Vanaf 11.45 uur bent u van harte welkom in ons live cooking restaurant.
De gerechten worden elke dag vers en met de grootste zorg bereid.