Vier de zomervakantie bij Van der Valk in Amersfoort

En maak er een zomer van om nooit te vergeten!

De scholen sluiten voor een lagere periode haar deuren en ook op het werk wordt het weer wat rustiger. Voor veel mensen is de zomerperiode en periode van vakantie, vrije tijd en ontspanning. Een heerlijke tijd van samen genieten. Heerlijk zwemmen in helder natuurwater en ijskoude ijsjes eten; wat is de zomer toch heerlijk! En het mooie is, voor dat echte zomergevoel hoef je niet eens het land uit. Want ook van een zomer in Nederland hart sneller kloppen.

Een heerlijke zomervakantie bij Van der Valk in Amersfoort

Een heerlijke zomervakantie begint bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Om dit jaar de zomervakantie extra bijzonder te maken heeft Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 speciale activiteiten en arrangementen voor u samengesteld. Wandelen door het stadshart van Amersfoort, suppen over de smalle grachten en de natuur in bij de Utrechtse Heuvelrug. Geniet van de zomerse kaart in het restaurant of bestel en koud drankje op het terras, geniet van de tropische sferen in Club Tucan of sluit de dag af met een heerlijk 3-gangen diner in het sfeervolle restaurant. De perfecte manier om de zomer in eigen land goed te vieren!

Nieuwsgierig geworden naar het zomeraanbod van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1? Ontdek hier de mogelijkheden:

VOOR EEN COMPLETE ZOMERVAKANTIE!

Hoog Zomer Arrangement

Actief er op uit, cultuur opsnuiven of gewoon even ontspannen: voor een geslaagde zomervakantie zit u goed bij Van der Valk Hotel Amersfoort. Met een prachtig historisch centrum, verschillende natuurgebieden en voldoende hotelfaciliteiten is Hotel Amersfoort de ideale plek voor een zomervakantie in eigen huis. Met het Hoog Zomer Arrangement met overnachting, ontbijt en 3-gangendiner nu extra speciaal!

HEERLIJKE ZOMERDEAL

3=2 deal

Dit jaar extra voordelig genieten van een lang weeeknd weg in eigen land? Dan is ons scherp geprijsde 3=2 arrangement misschien iets voor u. Geniet 3 nachten van een ontspannen verblijf voor de prijs van 2. De levendige omgeving van Amersfoort heeft alle ingrediënten voor een heerlijke zomer. Ontdek het historische stadscentrum, ga er actief op uit in één van de omliggende natuurgebieden of bezoek een spookjesachtig kasteel.

Amersfoort beleeft u fietsend

Fiets- en wandel arrangement

Fiets- en wandelliefhebbers opgelet! Kom heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige omgeving van Amersfoort en kies zelf welke activiteit het best bij u past. Maak een mooie tocht langs een natuurpark of kies voor een wandeling dichter bij het hotel. Met een heerlijk lunchpakket voor onderweg en een heerlijk 3-gangen diner bij terugkomst hoeft u alleen nog maar te genieten.

Tips voor de zomervakantie

Een heerlijk zonnetje, kleurrijke bloemen en lange zomeravonden nodigen uit om naar buiten te gaan. De zomer is het ideale seizoen om weer lekker eropuit te gaan. En wat is er lekkerder dan genieten van een heerlijke zomerse dag en daarna helemaal tot rust komen bij Van der Valk? Wij zetten een aantal tips voor de zomervakantie voor u op een rijtje:

Nog meer zomertips vindt u hier.

Suppen

Eropuit!

Amersfoort van een andere kant bekijken? Ontdek Amersfoort dan vanaf een SUP-board op het water. Vanaf het SUP board genieten van de prachtige omgeving, de wind in je haren en afkoeling van het water. Bij SUP-Amersfoort zijn er verschillende routes; van een stadstour door de kronkelende grachten tot aan een tocht door het groene Lockhorsterbosrichting. Het ideale zomeruitje!

Op zoek naar een leuk zomeruitje voor met kinderen? Dan is de Boerderij Speurroute op Hoeve Ravenstein misschien wel iets voor jullie! Tijdens de speurtocht ontdekken jullie wie er op de boerij wonen, welke dieren er leven en raden jullie van wie de hoefafdruk is. De Boerderij Speurtocht is één grote ontdekkingstocht over het boeren erf, langs de stallen en weilanden. Lukt het jullie om het diploma te behalen?

Eropuit!

Birkhoven

Afkoelen op een warme zomerdag of op zoek naar een boswandeling? Dan is Bos Birkhoven het ideale uitstapje. Met eindeloze beukenlanen en prachtige bospaden staat een wandeling door bos Birkhoven voor een heerlijke middag in de natuur. En als kers op de taart kunt u terecht in de grote vijver of het avontuurlijke Bosbad, een prachtig buitenbad in de bossen van Birkhoven.