Vier de zomer bij Van der Valk in Amersfoort-A1

Een zomer om nooit te vergeten!

De scholen sluiten voor een langere periode de deuren en ook op het werk wordt het weer wat rustiger. Voor veel mensen is de zomerperiode en periode van vakantie, vrije tijd en ontspanning. Een heerlijke tijd om samen te genieten. Heerlijk zwemmen in helder natuurwater en ijskoude ijsjes eten; wat is de zomer toch heerlijk! En het mooie is, voor dat echte zomergevoel hoeft u niet eens het land uit. Want ook van een zomer in Nederland gaat uw hart sneller kloppen.

Een heerlijke zomervakantie bij Van der Valk in Amersfoort

Een heerlijke zomervakantie begint bij Van der Valk! Om dit jaar de zomervakantie extra bijzonder te maken heeft Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 speciale uitjes uitgezocht en arrangementen voor u samengesteld. Wandelen door prachtig Amersfoort, suppen door de smalle grachten en de natuur ontdekken op de Utrechtse Heuvelrug. Geniet van de culinaire gerechten in restaurant Gastronoom of bestel een koud drankje op het terras, geniet van de tropische sferen in Club Tucan of sluit de dag af met een heerlijke cocktails in het sfeervolle, over Amersfoort uitkijkende Skybar SIXX. De perfecte manier om de zomer in eigen land goed te vieren!

Nieuwsgierig geworden naar het zomeraanbod van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1? Ontdek hier de mogelijkheden:

Een heerlijk zonnetje, kleurrijke bloemen en lange zomeravonden nodigen uit om naar buiten te gaan. Amersfoort staat garant voor een geweldige zomerperiode met allerlei leuke uitjes. Wij zetten een aantal tips voor de zomervakantie voor u op een rijtje.

EEN COMPLETE ZOMERVAKANTIE!

Hoog Zomer Arrangement

Met het Hoog Zomer Arrangement met overnachting, ontbijt en 3-gangendiner kunt u Amersfoort volop ontdekken. Ga er actief op uit, cultuur opsnuiven of gewoon even ontspannen. Voor een geslaagde zomervakantie zit u goed bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. 

Fiets- en wandelliefhebbers opgelet! Kom heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige omgeving van Amersfoort en kies zelf welke activiteit het best bij u past. Maak een mooie tocht langs diverse natuurgebeiden of kies voor een wandeling dichter bij ons hotel. Met een heerlijk lunchpakket voor onderweg en een heerlijk 3-gangen diner bij terugkomst, hoeft u alleen nog maar te genieten.