Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende
VUE bioscoop Amersfoort

Locatie

VUE bioscoop Amersfoort

VUE Amersfoort is de eerste bioscoop in Nederland met het spectaculaire D-BOX Motion Code systeem in de stoelen. Hiermee wordt het een filmkijker mogelijk gemaakt een film niet alleen te zien en te horen, maar ook te VOELEN. Het systeem gebruikt bewegingscodes specifiek ontworpen voor iedere film. Deze codes worden naar een beweging-genererend systeem gestuurd, ingebouwd in een platform of stoel. De bewegingen zijn perfect gesynchroniseerd met de actie op het scherm voor een ongeëvenaard realistische beleving.

De bewegingen die door het systeem worden gegenereerd zijn meer dan 'trillingen'. Zo kan D-BOX een stoel laten kantelen naar links/rechts, naar voor/achter, omhoog/omlaag en trillingen doorgeven. Hiermee worden dus alle bewegingen mogelijk en ervaart de kijker zelfs G-krachten! En waar het voor de één niet heftig genoeg kan zijn en voor de ander het wel wat minder mag, is er een 'volumeregeling' voor de bewegingen in het systeem ingebouwd die per stoel is te regelen.

Eenmaal gewend aan de enorme extra impact die D-BOX geeft aan het film kijken, is het moeilijk om terug te gaan naar ZONDER. We hebben u gewaarschuwd...!

Kijk voor meer informatie en voor het reserveren van bioscoopkaartjes op
https://www.vuecinemas.nl/vue-cinemas/amersfoort