Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende
Waarom is Amersfoort zo romantisch?

Locatie

Waarom is Amersfoort zo romantisch?

Wil jij ook heerlijk romantisch met z’n tweetjes erop uit, maar heb jij gebrek aan inspiratie? Geen probleem! Wij hebben wat leuke inspiratie speciaal voor jou samengesteld. Verras jouw geliefde met een heerlijke overnachting bij Van der Valk Hotel Amersfoort en ga er gezellig op uit!

Nog niet bekend met de stad Amersfoort? Lees dan vooral even verder en kom achter diverse activiteiten en uitstapjes!

Natuur

Op nog geen 15 minuten afstand van Van der Valk Hotel Amersfoort is het mooie natuurgebied Klein Zwitserland. Klein Zwitserland is een bos van 36 hectare waarin zich het hoogste punt van Amersfoort bevindt: de Galgenberg. In dit gebied kan prachtig worden gewandeld en is er ontzettend veel te zien. Klein Zwitserland is een gedeelte van de Utrechtse Heuvelrug. Je kan daar heerlijk wandelen en fietsen, langs kastelen, talloze landgoederen en heuvelachtige bossen. Even een pauze nemen? Geen probleem! Er zijn bij de Utrechtse Heuvelrug talloze plekken om even tussendoor te rusten. Om jouw uitstapje compleet te maken bieden wij heerlijke lunch to-go pakketjes aan die je eenvoudig kunt meenemen en onderweg kunt nuttigen.

Binnenstad

Zin om de binnenstad van Amersfoort te ontdekken? Dan zijn er een aantal plekken die je echt moet bezoeken, zoals de Onze Lieve Vrouwetoren. Deze staat midden in het centrum van Amersfoort en is maar liefst 98 meter hoog! Het is mogelijk om deze toren te beklimmen en dat is dan ook zeker een aanrader. Je hebt een prachtig uitzicht over heel Amersfoort vanuit de toren. (geopend van april t/m oktober)

Het hotel

Na een heerlijke dag de stad verkennen kom je weer terug in ons prachtige hotel en kan je samen genieten van een heerlijk diner. Hopelijk kan dat na 9 februari weer in ons sfeervolle restaurant. Lekker een avond niet te hoeven koken en dit laten doen door de keukenbrigade van Van der Valk Hotel Amersfoort. afloop kan je ervoor kiezen om op jouw hotelkamer een gezellig bordspelletje te spelen. Geniet van een ontspannen avondje in een van onze luxe hotelkamers.