Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Restaurant

Live Cooking

Wij verwelkomen u graag met in ons Live Cooking restaurant om te komen genieten van al het lekkers dat wij voor u klaar zetten. Reserveer nu voor een smaakvolle ervaring! Om teleurstelling te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk om uw tafel vooraf te reserveren.

Restaurant

Gastronoom

Culinair genieten doet u in ons à la carte restaurant Gastronoom. Wij verwelkomen u graag om gezellig te komen lunchen, dineren of borrelen. Om teleurstelling te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk om uw tafel vooraf te reserveren.

Restaurant

Club Tucan

Shared Dining is dé culinaire trend van dit moment en creëert een gezellige en interactieve sfeer aan tafel. Met een voor-, hoofd- en nagerecht etagère voorzien van smaakvolle hapjes die elke week met liefde uitgekozen worden door onze chef, staat de hele tafel vol om uitgebreid te proeven en te delen. Ook voor de kids is er een speciale kinder etagère. 

Koffiebar

Chiccio

Onze barista's laten u graag hun kunsten zien bij Koffiebar Chiccio in Amersfoort! Hier geniet u van de lekkerste koffie of thee van hoge kwaliteit, gemaakt van de beste koffiebonen en theebladeren uit verschillende landen.

Skybar

SIXX

Van der Valk Hotel Amersfoort is ook voorzien van een skybar op de 6e etage. Hier kunt u terecht voor heerlijke wijnen, cocktails, borrelbites en meer.

De bar is luxe ingericht. Neem gezellig plaats met uw gezelschap en geniet van een spectaculair uitzicht over de omgeving van Amersfoort.

Feestelijke

Feestdagen

Creëer onvergetelijke momenten tijdens de feestdagen. Onze prachtige locatie biedt een scala aan mogelijkheden om samen met je geliefde, gezin, familie en vrienden te genieten.