Ontdek ons aanbod

Faciliteiten Hotel Amersfoort - A1

Wist u dat u in het gehele hotel beschikt over draadloos internet? En dat u iedere maandag en donderdag een bestelling bij onze receptie kan overhandigen voor de stomerij service? Pérfect voor het verwijderen van vlekken en geuren op uw kleding. En voor iedereen die op de kamer wil genieten van een fijn ontbijt, diner of enkel een drankje en hapje: wij bieden roomservice aan tegen een vergoeding van € 10,00.

Geniet van zakelijk comfort

Business Center in Amersfoort

Van der Valk Business Center Amersfoort – A1 is dé locatie voor zakelijk comfort. Ons Business Center is uniek vanwege de verschillende werkplekmogelijkheden en het aanbod van verschillende,  luxe faciliteiten, zoals high speed Wi-Fi, printmogelijkheden, ergonomische stoelen en nog veel meer. Uiteraard denken wij graag met u mee over de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf.

In beweging blijven

Sportief tijdens uw verblijf

Lekker in beweging blijven tijdens uw verblijf? Huur een fiets en verken de omgeving of kies voor een work-out in onze fitness. Hotelgasten maken gratis gebruik van onze fitnessfaciliteiten. Maar ook kunt u zonder te overnachten, lid worden van onze sportschool!

Voor een betaalbare & leuke avond

Club Tucan

Club Tucan is de plek waar gezelligheid en gemeenschap centraal staan. Het is de plek om met uw familie, vrienden of collega’s heen te gaan! Wij willen een betaalbare en leuke avond bieden aan onze gasten. Geniet van ons Shared Dining concept en daarnaast kunt u aan veel leuke activiteiten deelnemen zoals karaoke, een potje Jeu de Boules, shuffle board, gamehal, poolen, virtual reality, en uw eigen auto besturen op de RC Racebaan.

Gasten met een hotelovernachting of welke deelnemen aan een vergadering kunnen gratis parkeren bij Hotel Amersfoort – A1. Voor overige bezoekers geldt een uurtarief van € 3,00.  Ook kunnen fietsen veilig in onze fietsenstalling staan! Uw elektrische auto opladen? Dat is ook mogelijk!