Ontdek de hotelomgeving met onze 'Backyard' fietsapp

Backyard?

Wat is er leuker dan op de fiets onze achtertuin te ontdekken? Van der Valk maakt het u graag gemakkelijk en daarom bedachten we Backyard, de fiets-app die uw hotelovernachting koppelt aan op maat gemaakte, mooie fietsroutes in de directe omgeving van uw Van der Valk hotel.

Download on the Apple Store       Get it on Google Play

Backyard is je ultieme fietsmaatje-app die je hotelverblijf omtovert tot een lokaal avontuur. Met Backyard kun je een reeks zorgvuldig samengestelde fietsroutes rondom je hotel verkennen en unieke hotspots ontdekken die toeristen meestal missen.

Elke route is verrijkt met niet te missen hotspots, zoals verborgen uitzichtpunten, populaire cafés, historische bezienswaardigheden en lokale ontmoetingsplekken.

Backyard is meer dan een fiets-app; het is een unieke manier om je reisbestemmingen te ervaren. Of je nu één nacht blijft of een week, laat Backyard je leiden naar de lokale ervaringen die je reis onvergetelijk maken.

Bekijk onze fietsroutes    

Moet je voor de app betalen?

Nee, de app is gratis te downloaden en te gebruiken. Ook in de toekomst zult u de app gratis kunnen blijven gebruiken.

Komen er nog meer fietsroutes bij?

Ja, er zullen bij elk hotel nog veel meer routes in de app komen te staan! De app is nu nog maar net live, dus het aantal zal nog flink toenemen. Houd de app dus goed in de gaten!

Welke gegevens worden van de gebruiker verzameld?

De gegevens die we van u hebben zijn de gegevens die u zelf bij het aanmelden heeft ingevuld (e-mailadres, wachtwoord, voor- en achternaam, geslacht, leeftijd, fiets expertise en fietstype). Daarnaast verzamelen we informatie over hoe u onze app gebruikt. Zoals welke functies u gebruikt, welke routes u fiets/benadert, hoe veel en hoe vaak u fietst en hebt gefietst en informatie over het apparaat dat u gebruikt. Wij zullen NOOIT privacygevoelige informatie delen met derden.

Hoe worden deze gegevens gebruikt?

Om te communiceren met u en om de veiligheid, integriteit en beveiliging van de app te bevorderen. Maar ook om ons product te verbeteren en om de effectiviteit van de app te meten en analyseren.

Waar kunt u uw feedback/ fietservaring doorgeven?

Gebruikers kunnen hun feedback achterlaten bij de receptie, zij zullen ervoor zorgen dat dit bij de app makers terecht komt.