Fietsverhuur Amersfoort

Ontdek de charmante omgeving van Amersfoort en de omliggende natuurlijke schoonheid op een ontspannen en milieuvriendelijke manier met de fietsverhuurservice van Van der Valk Hotel Amersfoort - A1. Wij bieden u de mogelijkheid om de omgeving op eigen tempo te verkennen en te genieten van adembenemende landschappen en pittoreske dorpen. Geniet na uw fietstocht van een heerlijke lunch, diner of hapje & drankje in ons restaurant

Mogelijkheden en prijzen

Huur een gewone fiets voor slechts €15,00 per fiets per dag en geniet van een ontspannen rit door de omgeving. Als u liever wat extra ondersteuning wilt, zijn er ook e-bikes beschikbaar voor €32,50 per e-bike per dag. Ervaar het gemak en comfort van elektrische ondersteuning terwijl u de heuvels en valleien verkent.

Ontdek de fietsroutes in Amersfoort

Bij ons hotel kunt u eenvoudig een fiets huren om de omgeving te verkennen. We hebben diverse fietsroutes voor u klaarliggen, variërend van rustige paden door groene landschappen tot uitdagende routes langs historische bezienswaardigheden. Onze receptie staat klaar om u te voorzien van kaarten en aanbevelingen, zodat u optimaal kunt genieten van uw fietstocht.

Geniet onderweg van een heerlijke picknick met ons speciale lunchpakket, dat u ook bij ons kunt bestellen. Vul uw energie aan met een smakelijke lunch terwijl u de prachtige omgeving verkent. Zo maakt u van uw fietsavontuur een onvergetelijke ervaring.

Benieuwd naar de omgeving van ons hotel? Neem eens een kijkje op onze omgevingspagina!