Stomerijservice in Amersfoort

Bij Van der Valk Hotel Amersfoort - A1 begrijpen we het belang van een verzorgd en net voorkomen, vooral tijdens uw verblijf. Daarom bieden wij een handige stomerijservice aan om u te helpen er altijd op uw best uit te zien, zonder gedoe.

Gemakkelijke aflevering en ophaling

Met onze stomerijservice kunt u uw kleding elke maandag en donderdag voor 11:00 uur afgeven bij de receptie. Of het nu gaat om een kostuum dat moet worden gestoomd voor een belangrijke zakelijke bijeenkomst of om een delicate jurk die u wilt laten reinigen voor een speciale gelegenheid, ons professionele team staat klaar om uw kleding met zorg te behandelen.

Flexibele ophaaltijden

Uw gereinigde kleding is kan elke maandag en donderdag tussen 11:00 en 15:00 uur worden opgehaald. Als u uw kleding op maandag afgeeft, kunt u deze op donderdag ophalen, en vice versa. Dit stelt u in staat om uw kleding op te frissen zonder uw plannen te verstoren, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw verblijf bij ons.

Business mogelijkheden in Amersfoort

Deze stomerijservice is natuurlijk ideaal voor onze zakelijke gasten. Heeft u een belangrijke meeting of een groot evenement in ons hotel? Maak gebruik van onze stomerijservice en zie er helemaal verzorgd uit!