Meetings & Events

Vergaderen

Bij ons kunt u terecht voor een bijeenkomst tot 300 personen. Van een conferentie of productlancering tot een presentatie, events, training, bruiloft of diner, bij ons bent u bij het juiste adres. Van der Valk Amersfoort A1 beschikt over 26 meeting rooms, kantoren & flexwerkplekken, diverse foyers, 2 restaurants, Chiccio coffeebar en SIXX skybar.

De in totaal 26 zalen verdeeld tussen ons Business Center en ons hotel zijn modern ingericht. Allen zijn voorzien van daglicht, een beamer of smart tv, airconditioning en hebben de mogelijkheid volledig verduisterd te worden. Valk Business Center Amersfoort biedt de mogelijkheid om een flexwerkplek of een kantoorruimte te huren. Tijdens uw verblijf bij Van der Valk Amersfoort A1 kunt u gebruik maken van een divers vitaliteitsaanbod.

Een geslaagd feest begint met een geschikte locatie, gastvrije service en flexibiliteit. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest met familie en vrienden, een receptie voor het vieren van een jubileum met collega’s, een huwelijksfeest of een spetterend bedrijfsfeest.