Meetings & Events

De ideale locatie

Van der Valk Amersfoort - A1 beschikt over 26 verschillende zalen. Bij ons kunt u terecht voor een bijeenkomst tot 300 personen. Van een conferentie of productlancering tot een presentatie, events, training, bruiloft of diner, u kunt bij ons terecht voor elk soort meeting. Allen zijn voorzien van daglicht, een beamer of smart tv, airconditioning en hebben de mogelijkheid volledig verduisterd te worden. 

Wij adviseren u graag welke zaal het beste bij uw bijeenkomst past!

In het Van der Valk Business Center Amersfoort kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van één van de 35 beschikbare flexibele werkplekken. Wanneer u ervoor kiest om te flexwerken betaalt u maar €5 per uur! Naast de flexplek krijgt u toegang tot onbeperkt koffie, thee, water en vers handfruit.  

In het Business Center kunt u ook terecht voor een dagkantoor of vast kantoor. Van een dagkantoor kunt u perfect gebruik maken wanneer u op zoek bent naar een afgesloten ruimte om te werken of vergaderen. 

Met een vast kantoor in het Business Center heeft u voor een vast bedrag per maand dé perfecte kantoorruimte in Midden-Nederland. Met het all-in-pakket heeft u onder andere toegang tot events en een inspirerend netwerk!