SPORT BIJ VAN DER VALK VITAL IN AMERFOORT

Onze fitness is dagelijks geopend van 7.00 tot 22.00 uur!

Fitness

Van der Valk Vitaal in Amersfoort heeft een fitnesscentrum. De fitness is uitgerust met moderne fitnessapparatuur van Matrix in een sfeervolle ambiance. Naast de gevarieerde fitnesstoestellen voor cardiotraining is er ook een krachtruimte voor een extra uitdaging.

Register

Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen trainen? Sluit dan direct een abonnement af voor onbeperkt sporten. De kosten hiervoor bedragen € 19,95 per maand en worden geïncasseerd via automatische incasso. Direct inschrijven? Klik dan op onderstaande knop.

Register

Ontslag nemen

 fitness@amersfoort.valk.com

Wil je toch je lidmaatschap opzeggen, dan kan dat eenvoudig door een e-mail te sturen naar  fitness@amersfoort.valk.com. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Ook is het niet mogelijk om je lidmaatschap tijdelijk te "bevriezen".

Toegangsbewijs

Leden moeten een pas ophalen om toegang te krijgen tot de sportschool. Deze persoonlijke toegangspas is verkrijgbaar bij de receptie van Hotel Amersfoort-A1.

Voor de toegangspas gelden de volgende voorwaarden:

  • Voor de pas dient eenmalig € 5,- te worden betaald bij de receptie;

  • Bij verlies of diefstal van de pas dient dit direct gemeld te worden bij de receptie. Een nieuw paspoort aanvragen kost €5.

  • Op het moment van opzeggen van het lidmaatschap wordt de pas direct na het verstrijken van de opzegtermijn geblokkeerd;

  • De pas is persoonsgebonden, dus het is verboden om deze aan een ander over te dragen.

Hotelgasten

Gasten van het hotel kunnen gratis gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten. U kunt zich aanmelden via de receptie van het hotel. Breng zeker een handdoek mee.

 

Op zicht

Om de situatie in de gaten te houden heeft de directie van Hotel Amersfoort camerabewaking ingesteld. Deze afbeeldingen zijn niet toegankelijk en zijn alleen bedoeld voor hotelbeveiliging. Cameratoezicht tast uw privacy aan, daarom informeren wij u hierover op deze website. In geval van nood is er een noodoproepknop in de sportschool.

Contakt

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact met ons opnemen via fitness@amersfoort.valk.com. Klik hier voor meer informatie over onze voorwaarden.