SPORTEN BIJ VAN DER VALK VITAAL IN AMERSFOORT

Onze fitness is dagelijks geopend van 7.00 uur t/m 22.00 uur!

Fitness

Van der Valk Vitaal in Amersfoort beschikt over een fitnesscentrum. De fitness is ingericht met moderne fitnessapparatuur van Matrix binnen een sfeervolle ambiance. Naast de gevarieerde fitnessapparatuur voor onder meer cardiotraining is er ook een krachtruimte voor wat extra uitdaging. 

Aanmelden

Wilt u ook bij ons komen sporten? Sluit dan direct een abonnement voor onbeperkt sporten af.
De kosten hiervoor bedragen € 19.95 per maand en worden per automatische incasso geïncasseerd. Direct inschrijven? Klik dan op onderstaande button.

Aanmelden

Opzeggen

Indien u toch uw lidmaatschap wilt opzeggen, kunt u dat op eenvoudige wijze doen door een mail te sturen naar fitness@amersfoort.valk.com. Er wordt een opzegtermijn van 1 maand gehanteerd. Daarnaast is het niet mogelijk om uw lidmaatschap tijdelijk “te bevriezen”.

Toegangspas

Om toegang tot de fitness te kunnen krijgen, dient u als lid een pasje op te komen halen. Deze persoonlijke toegangspas ligt klaar bij de receptie van Hotel Amersfoort-A1.

De volgende voorwaarden zijn op de toegangspas van toepassing:

  • Voor het pasje dient bij afname bij de receptie eenmalig € 5,- borg te worden voldaan;
  • Bij verlies of diefstal van het pasje dient dit direct bij de receptie te worden gemeld. Het aanvragen van een nieuwe pas bedraagt € 5,-.
  • Op het moment dat het lidmaatschap wordt opgezegd, dan wordt het pasje na de opzegtermijn direct geblokkeerd;
  • Het pasje is persoonlijk, waardoor het verboden is om het aan iemand anders over te dragen.

Hotelgasten

Gasten die verblijven in het hotel kunnen gratis gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. U kunt zich aanmelden via de Front – Office van het hotel. Zorg dat u een handdoek meeneemt.

Toezicht

Om toezicht te houden, heeft de directie van hotel Amersfoort camerabewaking ingesteld. Deze beelden zijn niet toegankelijk en enkel ter beveiliging van het hotel. De camerabewaking heeft invloed op uw privacy, waardoor wij u middels deze website hiervan op de hoogte stellen. In geval van nood bevindt zich in de fitness een noodknop.

Contact

Voor meer informatie kunt u per mail contact met ons opnemen via fitness@amersfoort.valk.com  

 Klik hier voor onze algemene voorwaarden.