Faciliteiten

Sporten bij Van der Valk Fitnessclub Amersfoort

Fitness

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 beschikt over een fitnesscentrum. De fitness is ingericht met moderne fitnessapparatuur van Matrix binnen een sfeervolle ambiance. Naast de gevarieerde fitnessapparatuur voor onder meer cardiotraining is er ook een krachtruimte voor wat extra uitdaging. 

Fitnessleden

Al onze huidige leden bieden wij per 1 januari 2021 het nieuwe lidmaatschap aan. De kosten hiervoor bedragen € 19.95 per maand en deze worden per automatische incasso geïncasseerd. 

Indien u toch uw lidmaatschap wilt opzeggen, kunt u dat op eenvoudige wijze doen door een mail te sturen naar fitness@amersfoort.valk.com. Er wordt een opzegtermijn van 1 maand gehanteerd. Daarnaast is het per 1 januari 2021 helaas niet meer mogelijk om uw lidmaatschap tijdelijk “te bevriezen”.

Toegangspas

Om toegang tot de fitness te kunnen krijgen, dient u als lid een pasje op te komen halen. Deze persoonlijke toegangspas ligt klaar bij de receptie van het hotel. 

De volgende voorwaarden zijn op de toegangspas van toepassing:

  • Voor het pasje dient bij afname bij de receptie eenmalig € 5,- borg te worden voldaan;
  • Bij verlies of diefstal van het pasje dient dit direct bij de receptie te worden gemeld. Het aanvragen van een nieuwe pas bedraagt € 5,-.
  • Op het moment dat het lidmaatschap wordt opgezegd, dan wordt het pasje na de opzegtermijn direct geblokkeerd;
  • Het pasje is persoonlijk, waardoor het verboden is om hetgeen aan iemand anders over te dragen.

Hotelgasten

Gasten die verblijven in het hotel kunnen gratis gebruik maken van onze fitnessfaciliteiten. U kunt zich aanmelden via de Front – Office van het hotel. Zorg dat u een handdoek meeneemt.

Reserveren

Reserveren via onze app is verplicht. De inloggegevens van de app worden individueel per mail toegestuurd. Wij hanteren een tijdsslot van 1 uur, waarbij maximaal 2 blokken vooruit mag worden gereserveerd. Bij binnenkomst dient via de aangegeven QR code een registratie met gezondheidscheck te worden ingevuld.

Vanuit het RIVM zijn enkele richtlijnen opgesteld waar iedereen zich aan moet houden:

  • Sporten mag alleen op 1,5 meter afstand van anderen. Dit gebeurt individueel. Of in groepsverband met maximaal 2 personen;
  • In onze fitness mogen maximaal 20 personen aanwezig zijn, zodat de 1,5 meter regel altijd in acht kan worden genomen;
  • Het gebruik maken van een handdoek is verplicht;
  • Kleedkamers en douches zijn gesloten. Kluisjes zijn wel beschikbaar;
  • Binnen het hotel is het dragen van een mondkapje verplicht. Deze mag echter tijdens het sporten af worden gedaan.  

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 7:00 tot 22:00 geopend.

Toezicht

Om toezicht te houden, heeft de directie van hotel Amersfoort beveiligde camerabewaking ingesteld. Deze beelden zijn niet toegankelijk en enkel ter beveiliging van het hotel. De camerabewaking heeft invloed op uw privacy, waardoor wij u middels dit bericht hiervan op de hoogte stellen.

Gedurende dat de fitness open is zal er camera bewaking aanwezig zijn. In geval van nood bevind zich in de fitness een noodknop.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via fitness@amersfoort.valk.com of bellen naar + 31 33 454 00 00

 Klik hier voor onze algemene voorwaarden.