Faciliteiten

Sporten bij Van der Valk Fitnessclub Amersfoort

Fitness

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 beschikt over een fitnesscentrum. De fitness is ingericht met moderne fitnessapparatuur van Matrix binnen een sfeervolle ambiance. Naast de gevarieerde fitnessapparatuur voor onder meer cardiotraining is er ook een krachtruimte voor wat extra uitdaging. Door de huidige Corona maatregelen is de nieuwe fitness voor als nog gesloten. We hopen u straks weer sportief te kunnen mogen ontvangen in onze nieuwe fitnessruimte.   

Fitnessleden

Al onze huidige leden bieden wij per 1 januari 2021 het nieuwe lidmaatschap aan. De kosten hiervoor bedragen € 19.95 per maand en deze worden per automatische incasso geïncasseerd. 

Indien u toch uw lidmaatschap wilt opzeggen, kunt u dat op eenvoudige wijze doen door een mail te sturen naar fitness@amersfoort.valk.com. Er wordt een opzegtermijn van 1 maand gehanteerd. Daarnaast is het per 1 januari 2021 helaas niet meer mogelijk om uw lidmaatschap tijdelijk “te bevriezen”.

Toegangspas

Om na de coronamaatregelen weer toegang tot de fitness te kunnen krijgen, dient u als lid een pasje te verkrijgen. Deze persoonlijke toegangspasjes liggen vanaf 22 februari 2021 klaar bij de receptie van het Hotel.

De volgende voorwaarden zijn op de toegangspas van toepassing:

  • Voor het pasje dient bij afname bij de receptie eenmalig € 5,- borg te worden voldaan;
  • Bij verlies of diefstal van het pasje dient dit direct bij de receptie te worden gemeld. Het aanvragen van een nieuwe pas bedraagt € 5,-.
  • Op het moment dat het lidmaatschap wordt opgezegd, dan wordt het pasje na de opzegtermijn direct geblokkeerd;
  • Het pasje is persoonlijk, waardoor het verboden is om hetgeen aan iemand anders over te dragen.

Hotelgasten

Gasten die verblijven in het hotel kunnen gratis gebruik maken van onze fitnessfaciliteiten. U kunt zich aanmelden via de Front – Office van het hotel. Zorg dat u een handdoek meeneemt.

Reserveren

Wegens aanscherping van de coronaregels is er een verplichting om de 1.5 meter samenleving te allen tijde te handhaven. Om dit als hotel te kunnen waarborgen, dient u zich vooraf aan te melden bij de hotelreceptie. Hier ligt een intekenlijst van de aanwezige sporters, zodat er het maximum aantal van tien sporters kan worden gehanteerd. U dient na uw sportief bezoek de fitness te verlaten en u bij de hotelreceptie af te melden. U kunt de aan- en afmelding ook telefonisch aan ons doorgeven via 033 – 454 00 00, dit onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:00-21:00 uur.
Zaterdag en zondag 09:00-13:00 uur.

Toezicht

Om toezicht te houden, heeft de directie van hotel Amersfoort beveiligde camerabewaking ingesteld. Deze beelden zijn niet toegankelijk en enkel ter beveiliging van het hotel. De camerabewaking heeft invloed op uw privacy, waardoor wij u middels dit bericht hiervan op de hoogte stellen.

Gedurende dat de fitness open is zal er camera bewaking aanwezig zijn. In geval van nood bevind zich in de fitness een noodknop.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via fitness@amersfoort.valk.com of bellen naar + 31 33 454 00 00

 Klik hier voor onze algemene voorwaarden.