Massage

Welkom!

Hotel van der Valk Amersfoort biedt zijn hotelgasten hoogwaardige massages aan, om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De fysiotherapiepraktijk van Mio-Vitality streeft ernaar dat u zich optimaal kan ontspannen en dat u zich vitaler voelt na een van onze massages.

Kies uw behandeling en maak een afspraak!

Deze kwalitatief, hoogwaardige massages worden uitgevoerd door een professionele fysiotherapeut/ haptotherapeut van www.mio-vitaliy.nl

Tarieven

Ontspanningsmassage € 30

  • 30 minuten
  • Gericht op de nek-, schouder- en rugspieren

Sportmassage € 30

  • 30 minuten
  • Gericht op 1 klacht
  • De klacht is gericht op de bovenbenen, onderbenen, rug of nekspieren

Massage Plus € 30

  • 30 minuten
  • Gericht op het hoofd en massage van de halsspieren

Waar & wanneer

De fysiotherapiepraktijk van Mio- Vitality geeft massages binnen van der Valk Hotel in de business toren. Bij de receptie gaat u richting Chiccio bar en kunt u de kleine lift nemen naar de 4e verdieping. In de centrale hal wordt u door ons opgehaald.

Dagelijks zijn wij aanwezig.

Bel of sms voor een afspraak

 

Welke massage past het best bij u?

Kiest u voor een Ontspanningsmassage waarbij de spieren in een rustig tempo en met een lichte druk gemasseerd worden? Deze massage is ideaal wanneer u na een intensieve dag van bijvoorbeeld vergaderen meer ontspannen spieren wil hebben.

Of voor een stevigere Sportmassage voor de stijve en pijnlijke spieren, waarbij de spierknopen losgemaakt worden en de bloedcirculatie in de spieren zich verbeterd? Deze massage is ideaal wanneer u actief bent geweest met sportactiviteiten zoals fietsen of wandelen. Desgewenst worden u rekadviezen gegeven om de spieren te stretchen om de bloedcirculatie te optimaliseren.

New Of kiest u voor Massage Plus

New Dit hotel onderscheidt zich met Massage Plus waarbij de zijkanten en bovenkant van het hoofd met zachte, rustige handgrepen behandeld worden en de halsspieren gemasseerd worden.

Massage plus is een combinatiemassage van fysiotherapie en de haptonomie. Een massage ideaal wanneer u druk in het hoofd bent, onrustig of gestrest voelt. Of gewoon, omdat u meer rust wil ervaren! Meer rust in uw hoofd geeft meer ontspanning in uw lichaam. U slaapt vaak beter en uw energieniveau stijgt.