Club Tucan Food & Fun

Het totaalconcept in het midden van het land

Met een oppervlakte van 1500 m2 verdeeld over drie verdiepingen kun je bij Club Tucan met grote en kleine groepen terecht. Naast een à la carte grill familierestaurant, in tropische sferen, is er een etage ingericht met Virtual Reality en arcade spellen. In de kelder waan je je op een zonnig strand inclusief een eigen Beachbar, dansvloer, Jeu de Boules banen en private karaoke rooms. Alles is mogelijk en er is voor ieder wat wils, van jong tot oud! Ook zakelijk zijn er verschillende opties: kom tussen het werk door ontspannen of vier hier een bedrijfsfeestje.

Tropische Beachbar

In de Beachbar bestel je een heerlijke cocktail, doe je een dansje op de dansvloer of daag je jouw vrienden uit op onze Jeu de Boules banen. De private karaoke rooms zijn in de Beachbar onderdeel van een compleet avondje uit. Je hebt keuze uit een Amsterdams bruine kroeg of Japanse kamer waar je de longen uit je lijf kunt zingen.

Restaurant Marley’s

Marley’s restaurant is dé plek om met familie of vrienden heerlijk te komen eten voordat je elkaar uitdaagt bij één van de activiteiten. In het restaurant heerst een ontspannen tropische sfeer. Het menu bestaat uit à la carte gerechten die op de lava grill vers worden bereid. Aan de jongste gasten is ook gedacht: er is een afgesloten kinderkamer waar zij zich heerlijk kunnen vermaken.

Game Club - Virtual Reality, Racing Simulator & Arcade

Spelfanaten, race monsters en pleziermakers kunnen hun geluk niet op in de Game Club. Hier biedt Club Tucan verschillende nieuwe en klassieke spel technologieën aan. De Game Club is onderverdeeld in drie ruimtes: VR Game Park, Arcade Room en Race simulatie.
Hier is een selectie van de laatste Virtual Reality Games te vinden, zoals racing, surfen, shooting en nog veel meer.