SPORTEN BIJ VAN DER VALK VITAAL IN AMERFOORT

Onze fitness is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00 uur!

Fitness

Van der Valk Vitaal in Amersfoort heeft een fitnesscentrum op de 1e etage van het Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. De fitness is uitgerust met moderne fitnessapparatuur van Matrix in een ruim opgezette zaal. Naast de gevarieerde fitnesstoestellen voor cardiotraining is er ook een krachtruimte voor een extra uitdaging.

Personal Training

Ook is het mogelijk om onder begeleiding van personal trainer Tjitse Jousma uw sportdoelen te bereiken. Zijn personal training is volledig afgestemd op uw unieke doelstellingen en huidige conditie. Jousma PT biedt ook lifestyle coaching en duo training aan. 

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag bespreken wat er allemaal mogelijk is? Wacht dan niet langer en stuur een bericht om vrijblijvend kennis te maken. 

Aanmelden

Lijkt het u ook leuk om bij ons te komen trainen? Sluit dan direct een abonnement af voor onbeperkt sporten. De kosten hiervoor bedragen € 19,95 per maand en worden geïncasseerd via automatische incasso. Direct inschrijven? Klik dan op onderstaande knop.

Aanmelden

Opzeggen

U kunt uw lidmaatschap eenvoudig opzeggen door een e-mail te sturen naar fitness@amersfoort.valk.com. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Het is niet mogelijk om uw lidmaatschap tijdelijk te "bevriezen".

Toegangspas

Om toegang te krijgen tot de sportschool ontvangt u een persoonlijke toegangspas. Deze is verkrijgbaar bij de receptie van Hotel Amersfoort-A1.

Voor de toegangspas gelden de volgende voorwaarden:

  • Voor de pas dient eenmalig € 5,- te worden betaald bij de receptie;

  • Bij verlies of diefstal van de pas dient dit direct gemeld te worden bij de receptie. Kosten voor een nieuwe pas bedragen € 5,-

  • Op het moment van opzeggen van het lidmaatschap wordt de pas direct na het verstrijken van de opzegtermijn geblokkeerd;

  • De pas is persoonsgebonden, dus het is niet toegestaan om deze aan een ander over te dragen.

Hotelgasten

Gasten van het Van der Valk hotel Amersfoort-A1 mogen gratis gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten. Meld u vooraf aan bij de receptie. Vergeet niet een handdoek mee te nemen en een fles water. 

Camerabewaking

Om de situatie in de gaten te houden heeft de directie van Hotel Amersfoort-A1 camerabewaking ingesteld. Deze afbeeldingen zijn niet toegankelijk en zijn alleen bedoeld voor hotelbeveiliging. Cameratoezicht tast uw privacy aan, daarom informeren wij u hierover op deze website. In geval van nood is er een noodoproepknop in de sportschool.

Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact met ons opnemen via fitness@amersfoort.valk.com. Klik hier voor meer informatie over onze voorwaarden.