Win back your stay

Voorwaarden

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie “win back your stay” van Van der Valk Hotel Amersfoort- A1., gevestigd aan de Ruimtevaart 22, 3824 MX in Amersfoort. De actie heeft tot doel het aantal reviews op TripAdvisor te vergroten om zo een betere zichtbaarheid te krijgen.

  • Je kunt één keer per e-mailadres meedoen aan deze winactie. Wanneer blijkt dat iemand meerdere malen heeft meegedaan aan deze winactie, mag Van der Valk Hotel Amersfoort de eventueel uitgereikte prijs aan deze persoon laten vervallen.
  • Iedereen die zijn of haar gegevens invult en een review plaatst op Tripadvisor, en dus deelneemt aan deze actie, gaat akkoord met de actievoorwaarden.
  • Deelname is uitgesloten voor personen onder de 18 jaar. Van der Valk Hotel Amersfoort heeft het recht de prijs te laten vervallen indien de deelnemer jonger dan 18 jaar is. 
  • Bij het plaatsen van uw review op Tripadvisor voor van Van der Valk Hotel Amersfoort, het inschrijven voor de nieuwsbrief én het volgen van de Facebook en Instagram accounts van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 maakt u kans op een overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen in één van onze comfort kamers, gelegen in Van der Valk Hotel Amersfoort
  • Door deel te nemen aan deze winactie, verklaar je kennis te hebben genomen van en stem je in met deze actievoorwaarden.

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in waarmee u uw review heeft geplaatst

Verplicht veld

Trekkingen

Er is één (1) trekking per maand, waarbij de winnaar bekend gemaakt wordt. De trekking zal plaatsvinden in de eerste week van iedere nieuwe maand. De winnaar mag een persoon meenemen om mee te overnachten in één van de comfort kamers in Van der Valk Hotel Amersfoort, inclusief ontbijt. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via het opgegeven e-mailadres.

De prijs

Deze prijs betreft een overnachting voor 2 personen in een comfort kamer inclusief ontbijt in Van der Valk Hotel Amersfoort-A1.

De winnaar mag zelf bepalen op welke datum deze wil komen overnachten. De overnachting is echter wel afhankelijk van de beschikbaarheid, en niet geldig op feestdagen.

De overnachting is exclusief:

  • Lunch of diner
  • Dranken (behalve tijdens het ontbijtbuffet)
  • Reiskosten
  • Alle overige uitgaven van persoonlijke aard

Aanvullende voorwaarden in verband met de winactie

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de actie ongeacht de reden.

Deze prijs is niet overdraagbaar aan andere personen of inwisselbaar voor contanten, ook niet wanneer winnaars al een bestaande boeking voor Van der Valk hotel Amersfoort of een andere bestemming bij Van der Valk Hotels of een wederverkoper van Van der Valk Hotels hebben vastgelegd.

Voor vragen en het reserveren van de gewonnen overnachting kunt u contact opnemen met guestrelations@amersfoort.valk.com

Persoonsgegevens en privacy

Voor deze winactie verzamelen wij persoonsgegevens. Dit betreft uw geslacht, naam, de naam van een eventuele introducé en uw e-mailadres. Dit doen wij zorgvuldig en volgens de AVG richtlijnen. Wij gebruiken uw gegevens om te communiceren over deze winactie. Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, brengen wij u onder andere op de hoogte van onze aanbiedingen, updates en leuke (win)acties. Deze nieuwsbrief sturen wij digitaal. U kunt zich op elke gewenst moment uitschrijven via de afmeldingslink onderaan elke nieuwsbrief.

Alle persoonsgegevens die wij verzamelen voor deze actie worden zo snel mogelijk na het verblijf in Van der Valk Hotel Amersfoort verwijderd. Persoonsgegevens die we bewaren wanneer een deelnemer zich inschrijft voor onze nieuwsbrief bewaren wij tot wederopzegging.

Deelnemers die onjuiste persoonsgegevens insturen, komen niet in aanmerking voor het winnen van prijzen.

Als winnaar zal je desgevraagd je medewerking verlenen aan gerelateerde publiciteit voor promotionele activiteiten in verband met deze winactie. Winnaars die hun medewerking verlenen hebben geen recht op enige vergoeding in welke vorm dan ook.

Winnaars kunnen met naam genoemd worden op de Van der Valk Hotel Amersfoort Facebookpagina, Instagrampagina en/of de Van der Valk Hotel Amersfoort LinkedIn pagina.