Terras

Terras in Amersfoort

Welkom op het terras in Amersfoort van Restaurant Gastronoom en Koffiebar Chiccio, een unieke plek waar u kunt genieten van culinaire hoogstandjes en heerlijke dranken in een fijne omgeving. Deze aangrenzende terrassen bieden een veelzijdige ervaring voor onze gasten, met elk hun eigen unieke sfeer en aanbod.

Het lekkerste terras in Amersfoort

Buiten lunchen of dineren

Terras van Gastronoom

Bij Gastronoom kunt u op ons ruime terras in Amersfoort genieten van een gastronomische maaltijd. Ons terras biedt zowel zonnige als schaduwrijke plekken, zodat u altijd comfortabel kunt lunchen of dineren. De ambiance wordt versterkt door de zorgvuldig aangelegde omgeving, die rust en verfijning uitstraalt.

Ons menu biedt een breed scala aan gerechten, van verfijnde voorgerechten tot smaakvolle hoofdgerechten en verrukkelijke desserts. Het is de ideale plek voor een romantische avond, een familie-uitje of een zakelijke bijeenkomst.

Koffie op het terras in Amersfoort

Koffie op het terras

Chiccio's binnentuin

Het terras van Chiccio, dat meer aanvoelt als een gezellige binnentuin, biedt een intieme en ontspannen setting waar u kunt genieten van de beste koffie en thee, vergezeld van heerlijke lekkernijen. Deze rustige oase is perfect voor een moment van ontspanning, een goed gesprek of om even te werken in een inspirerende omgeving.

Reserveer het terras in Amersfoort

Praktisch

Reserveren

Om verzekerd te zijn van een plekje op ons populaire terras in Amersfoort, raden wij u aan om van tevoren te reserveren.

Gastronoom is geopend voor lunch en diner, terwijl Chiccio dagelijks geopend is van 08.00 uur tot 17.00 uur. Of u nu de dag wilt beginnen met een kop koffie in de ochtendzon of de avond wilt afsluiten met een heerlijk diner, ons terras staat voor u klaar.