Kamer boeken bij Hotel Amersfoort-A1

Onze gasten beoordelen ons met een

8,0
uit 18760 betrouwbare beoordelingen
Welkom

Veilig en vertrouwd

Welkom

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is geopend en hanteert naar aanleiding van de persconferentie van 12 januari jl. aangepaste maatregelen. 

Graag informeren wij u over de huidige maatregelen en hoe wij hiermee omgaan. Onze hoogste prioriteit is uw gezondheid, veiligheid en welzijn tijdens uw verblijf in ons hotel. 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze veilige en vertrouwde omgevin

Koffie to go

Koffie to go

Chiccio is open voor koffie to go

Voor de lekkerste koffie kunt u terecht bij onze Chiccio Coffeebar. Deze is momenteel enkel geopend voor take away koffie. 

Afhaalservice

Afhaalservice

Valk Thuis

Genieten van een verrassend vanzelfsprekend lekkere maaltijd zonder het huis te verlaten? Haal Van der Valk in huis met onze afhaalservice! 

Flexibele werkplekken

Business Center

Flexibele werkplekken

Van der Valk Business Center Amersfoort is dé locatie waar zakelijk comfort wordt gecombineerd met de faciliteiten die u van Van der Valk gewend bent. 

Het Business Center biedt u de mogelijkheid om een eigen werkplek te huren.  Bekijk de mogelijkheden voor een flexibele werkplek of eigen kantoorruimte. 

overnachten suite amersfoort a1

Overnachten bij Hotel Amersfoort-A1

Luxe kamers

Overnachten in het middelpunt van Nederland? Zakelijk bezoek of een paar dagen ontspannen bij ons, het kan allemaal! Van der Valk Amersfoort A1 beschikt over 140 luxe en sfeervolle kamers en zijn van alle gemakken voorzien. Laat u ook verrassen door onze arrangementen

vergaderen hotel amersfoort-a1

Meetings & events

Modern en comfortabel verblijf

Congressen, beurzen, bijeenkomsten, feesten of borrels, alles is mogelijk bij Van der Valk Business Center Amersfoort A1. Onze zalen zijn uitermate geschikt voor de zakelijke markt en de particuliere gast. Op zoek naar net dat beetje extra? Vraag dan naar meer informatie over onze Chiccio koffiebar, Live Cooking restaurant of SIXX Skybar! 

restaurant dineren hotel amersfoort-a1

Eten & drinken

Genieten van koffie tot borrel

Ontdek wat Hotel Amersfoort allemaal te bieden heeft! In het hotel begint u de dag met ons uitgebreide Live Cooking ontbijtbuffet, met daarna een heerlijke cappuccino of flat white bij Chiccio Koffiebar. Tijdens de lunch en het diner kiest u tussen heerlijke gerechten in ons á la carte restaurant. Let ook op onze specials of het maandmenu! De dag sluit u af met een borrel in onze gezellige hotelbar of met een cocktail in onze gloednieuwe SIXX Skybar. 

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten