Live Cooking diner

Genieten van een compleet verzorgde avond uit in Amersfoort? Bezoek ons sfeervolle Live Cooking restaurant!

Elke zaterdag bent u van harte welkom voor een uitgebreid dinerbuffet. Kom samen met uw kinderen, familie of vrienden onbeperkt genieten van heerlijke versbereide gerechten, en dit alles inclusief de drankjes. 

Er is een ruim assortiment aan heerlijke gerechten: stel zelf een sushi plateau samen of creëer uw carpaccio naar eigen smaak. Geniet van vlees- en visspecialiteiten met onder andere biefstuk van de grill, gevulde pasta's, visspecialiteiten en ook de vegetarische gerechten mogen natuurlijk niet ontbreken.

Ook aan onze jongste gasten is gedacht: zij kunnen zelf aan de slag als pizzabakker onder begeleiding van onze koks. Liever patat met een snack? Geen probleem, we hebben ruime keuze voor jong en oud!  Voor de kinderen is er ook een gezellige speelhoek ingericht, zo kan er tussen het dineren door heerlijk gespeeld worden, en kunnen de ouders heerlijk genieten! 

Start tijd 17:00 uur – eind 22:00 uur, buffet sluit om 21:00 uur

Kosten 

De onderstaand genoemde bedragen zijn inclusief dranken uit het Live Cooking-drankenassortiment (frisdranken, tapbier en huiswijnen).

Volwassenen

€ 44,50

Kinderen 12 t/m 17 jaar

€ 34,50

Kinderen 3 t/m 11 jaar

€ 17,50

Kinderen t/m 2 jaar

Gratis

Aanvullende informatie:

  • Wij vragen u om een volledige aanbetaling, om uw reservering defintief te maken. Reserveringsvoorwaarden treft u in de bevestiging.
  • Voor feestdagen zal er ter zijner tijd een aparte link zijn om een reservering te maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het hotel.

Live Cooking Diner

Verplicht veld