Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Live Cooking

Brunch en diner

Zin in een heerlijk all-in diner in ons Live Cooking restaurant? Wij verwelkomen u graag elke zaterdag vanaf 18:00 uur. Creëer uw eigen carpaccio of geniet van een heerlijk vers vispakketje. Ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen hun eigen pizza bakken onder begeleiding van onze koks. Reserveer snel uw tafel en ervaar een compleet verzorgde avond uit!

De beste manier om bij te praten is met een pot thee en diverse lekkernijen tijdens een high tea in Van der Valk Hotel Amersfoort - A1. Geniet van zoete en hartige lekkernijen zoals cakes, koekjes, petit fours, macarons, quiches, mini sandwiches en nog veel meer. 

SIXX Skybar Amersfoort

Mooiste uitzicht over Amersfoort

Wilt u genieten van een prachtig uitzicht met vrienden, familie, partner? Kom dan naar de SIXX Skybar! Geniet van onze gezellige ambiance, wijnen en lekkere hapjes. Vooral op vrijdag en zaterdag kunt u nog meer genieten van onze cocktails en mocktails!

Live Cooking

Brunch

Iets te vieren of een gezellig samenzijn met familie, vrienden of kennissen?
Geniet in het weekend samen van een uitgebreide live cooking brunch.

Elke zondag bent u vanaf 12:15 uur welkom in ons Live Cooking restaurant. 

Chiccio

Koffie Bar

Onze barista's laten u graag hun kunsten zien bij Chiccio Coffeebar in Amersfoort! Hier geniet u van de lekkerste koffie of thee van hoge kwaliteit, gemaakt van de beste koffiebonen en theebladeren uit verschillende landen.

Club Tucan is de beste plek om uit te gaan met vrienden of familie. Ga samen op avontuur in de game club, daag uw gezelschap uit voor een spelletje jeu de boules of zing de sterren van de hemel in de privé karaokekamers. Ontdek het à la carte restaurant Marley's. Reis af naar de zonnige strandbar en geniet van heerlijke cocktails met de nieuwste hits!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten