Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende

Locatie

Dierenpark Amersfoort

Komt u naar DierenPark Amersfoort dan beleeft u een dag vol dieren en avontuur. U hoort, ziet en voelt van alles tijdens uw bezoek.

Hoor je van ver de dino's al brullen?
In het DinoBos wonen ruim 70 levensechte dinosauriërs waarvan er meerdere brullen of bewegen! Ook de diverse apen, leeuwen en imposante olifanten laten soms van zich horen. Bezoek je de nacht, spits dan je oren. Tijdens deze tocht kun je onverwachts nachtdieren tegenkomen.

In DierenPark Amersfoort zie je alle dieren van heel dichtbij
U staat vaak letterlijk neus aan neus met niets minder dan een glazen wand tussen u en de dieren. Bij de lange giraffen op de Savanne staat u op dezelfde hoogte en kijkt u recht in hun grote ogen. In de Stad der Oudheid ziet u krokodillen, bavianen en de indrukwekkende tijgers.

Ooit een spin gevoeld?
Misschien bent u de mazzelaar die een spin of slang mag vasthouden bij de Koele Knuffels. Of bezoek de geiten, schapen en konijnen die u mag aaien. En in de Vogelvolière kunt u vogels voeren. Misschien komen ze zelfs wel op u zitten. Wil je vlinders in je buik voelen? Hang dan de aap uit in een van de drie speeltuinen.

Kijk voor meer informatie en openingstijden op:
www.dierenparkamersfoort.nl